11 augustus 2018

Het is eindelijk minder warm en dat werpt, voor mij althans, meteen zijn vruchten af. De ontstekingen worden rustiger en zullen, als het voorlopig nog even wat koeler blijft, langzaam aan helemaal verdwijnen. Dat duurt meestal 4-6 weken, dus ik heb niet de blijde verwachting dat dit helemaal zal lukken, maar we zullen zien hoe ver we gaan komen. 

Gisteren was een gek dagje, zeg. Ga je weg van Twitter om bepaald gedrag uit de weg te gaan, kom je prompt zo’n figuur tegen op je eigen blog. Ik heb er nog wel even over nagedacht gisteren. Je gaat verdorie nog twijfelen aan jezelf ook. Toen herinnerde ik me weer de persoonlijkheidstesten die ik een paar jaar geleden af heb moeten leggen voor de start van mijn therapie. Ik ben van alles, maar geen narcist. Ik had de laagste score mogelijk. Het is een wonderlijk fenomeen, het internet. Er surfen rare types rond. Thank God voor de zwarte lijst.

Met de cavia’s gaat het goed. Jip en Mobster waren uit elkaar gehaald, omdat het echt niet meer ging samen. Mobster voelde waarschijnlijk aan dat Jip ziek was en probeerde daardoor de macht over te nemen. Nadat Jip was geopereerd had ik ze in eerste instantie weer te vroeg bij elkaar gezet, maar na nog een paar dagen aansterken voor Jip, de kooi nog iets groter maken en zorgen dat alles in tweevoud aanwezig was, ging het weer goed. Jip had binnen een minuut duidelijk gemaakt aan Mobster dat er niets was verandert. Hij is en blijft de baas tot het bittere einde en Mobster legde zich daar ook snel bij neer. Venna en Mattie doen het ook super samen. Die zijn echt een leuk koppeltje geworden.

De kaarten actie was geen succes. Tenminste, nog niet. Doordat één of andere hondenlul mijn Facebookpagina als spam gemarkeerd had, werd mijn pagina gedeactiveerd. Ik wilde de verkoop via fb gaan doen, maar dat gaat nu dus niet door. Ondertussen heb ik mijn Etsy Shop even op vakantiemodus gezet. Ik zal de shop rond 1 september weer gaan openen en dan zullen de kaarten daar te koop aangeboden worden. Dat kost me dan wel iets meer geld, maar aan de andere kant hoef ik maar één pagina bij te houden én regelen zij alle financiën en facturen voor me. Ik hoef daar dus geen energie in te steken en daar heb ik dan best € 0,20 per artikel voor over.

Doordat ik me weer meer wil gaan focussen op Share Some Happiness ga ik wederom deze pagina dit weekend een beetje aanpassen. Het zal dus af en toe een rommeltje worden. Heb geduld met mij. Alhoewel, geduld? Nee, wen er maar aan. Deze chaos gaat door tot aan mijn dood hahaha.

Fijn weekend allemaal! ♥

10 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Miriam schreef:

  😂 Heerlijk, dat maakt jou ook jou!! Die gast (of vrouw? ) van gister is ook volkomen maf.. Ik heb geprobeerd zijn blog iets te lezen maar alleen maar complottheorieën en andere onzin..

  Fijne dag lieverd, ik lees je nog elke dag, maar zit zelf even in complete chaos dus neem niet altijd de tijd om te reageren.. 😘

  1. Marion schreef:

   Ik had ook even gekeken. Die heeft ze inderdaad niet allemaal op een rijtje. Goed, ieder zijn eigen waarheid hahaha. Doe jij maar rustig aan en zorg goed voor jezelf. XXX

 2. TypischMij* schreef:

  Echt een maf knettergek persoon om je Facebookpagina te markeren als spam 😡😤
  Maar op twitter heb je toch 2 accounts? Ik volg ze allebei.

  1. Marion schreef:

   Oh echt, ik dacht dat beide accounts al verwijderd waren? Hahaha. Bedankt voor de hint.

   1. TypischMij* schreef:

    Waarom verwijder je ze eigenlijk? Je zou ook de naam kunnen veranderen en anonieme foto, of een slotje op met wie je het meest prettig vind en dan doorgaan met twitter?

    1. Marion schreef:

     Nee, Twitter bezorgd me zoveel onrust. Het is beter zo. Ik vind Instagram en Facebook voldoende.

     1. TypischMij* schreef:

      Ik mis je nu al😥
      Waar kunnen we nu dan onze gesprekken voortzetten? E-mail? Zou ik fijn vinden🤗

      1. Marion schreef:

       Overal!!!! Email, facebook, instagram! 🤗

 3. mariellemarielle schreef:

  Leuk een soort update blogje!
  Fijn voor je dat het minder warm is en ik hoop dat de ontstekingen snel weg zullen gaan!!

  Leuk dat het goed gaat met de cavia’s!

  Wijs dat je gestopt bent met twitter. Nou fijne zondag!

  x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.