Live blog: 15 augustus 2018

Als ik depressief ben, ga ik altijd heel veel schrijven. Dat helpt me de dag door. Jullie zullen het ermee moeten doen. Ik zal er een aparte categorie voor aanmaken. Is wel handig voor mijn lotgenoten én voor mensen die slecht tegen depressieve praat kunnen.

Gisteren de eerste proefdruk binnen gekregen voor de kaarten voor in mijn webshop. Het is 300 grams karton en dat is behoorlijk stevig. Uiteraard beter te stevig dan te slap, maar als je lichter karton gebruikt dan scheelt dat toch weer een hoop in de kosten. Misschien ook nog maar een proefdruk laten maken met het lichtere karton.

Ik kan de hele dag door wel koffie drinken. Dus ik ga nog maar een bakkie zetten. Ik moet nog wel wat doen vandaag, maar ik ben vergeten wat. Misschien nog iets voor de boodschappen. Wellicht dat Peter het nog weet.

Het werd een broodje ei in plaats van een kop koffie.

Het is ondertussen bijna etenstijd. Het zal een flinke opgave zijn iets klaar te maken. Alles is een opgave als je depressie de kop opsteekt. Dat maakt het lastig. Veel mensen zullen dit wel weer als klagen zien, maar ga verdomme zelf maar eens met een depressie leven. Iedere keer weer die klap in je gezicht. Iedere keer weer in die overlevingsmodus. Ik zal hier eens een potje eerlijk zijn zeg. Dus als je niet tegen mijn zogenaamde geklaag kan, dan donderstraal je maar een eind op.

Zo, dat lucht lekker op.

Zijn er trouwens mensen die zich zorgen maken om hun gedoneerde centen voor mijn webwinkel? Don’t worry hoor. De winkel komt wel, maar met de afgelopen zomer waarin ik amper in staat was fatsoenlijk de dag door te komen, was ik niet in staat om foto’s te maken en content te creëren voor mijn shop. Dat heeft allemaal wat meer tijd nodig dan van tevoren gedacht. Ik ben er in ieder geval niet mee naar snackbar gegaan. Het is allemaal in the making.

Zo, dat was weer eens wat anders. Een live blog. Niet voor herhaling vatbaar.

Laten we afsluiten met een rijmpje.

Ik ben moe.
Jij bent moe.
Opoe moe.
Oogjes toe.

Tot morgen!

 

4 gedachten over “Live blog: 15 augustus 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.