Edelsteen hanger maken

Over tot de orde van de dag. Gisteren weer overleefd. Vandaag gaan we weer verder. Ik maak een lijstje met de dingen die ik moet doen. Zo behoud ik het overzicht en is er minder neiging tot chaos in mijn hoofd. Het is daar al een drukte van belang. Dingen onthouden is niet aan de orde op dit moment. 

Ik zeg drukte van belang in mijn hoofd, maar eigenlijk zit het vol met watten. Dus het lijkt vol, maar dat is het niet. Als ik echt stil ga staan bij wat er dan in mijn hoofd zit, niet letterlijk natuurlijk, dan kom ik tot niets. Daar komt dan ook weer de onrust vandaan, want voor mijn gevoel is het heel druk in mijn hoofd, moet ik vreselijk veel doen vandaag, maar als ik erachter wil komen wat, dan is er niets. Fucked up irritant. Daarom moet ik een lijstje maken. Kan ik uren over het volgende punt nadenken, dat volgende punt wat er dus niet is.

Gisteren was ik me aan het oriënteren op prijzen voor de edelstenen en mineralen in mijn shop. Ik kan niet bij een groothandel inkopen, dus je zou verwachten dat mijn prijzen hoger liggen dan die in andere webshops, maar dat hoeft niet het geval te zijn. Omdat ik stenen verkoop met kleine schoonheidsfoutjes én de meeste webshops zo ontzettend veel winst maken op hun producten, kom ik uiteindelijk nog wat lager uit. Ik was wel verbaasd over wat ik allemaal tegenkwam. Haat en nijd. Elkaar het licht in de ogen niet gunnen. Elkaar afzeiken op Instagram. Als iemand iets goedkoper verkoopt, niet naar jezelf kijken omdat jij de boel voor gigaprijzen verkoopt, maar schreeuwen naar de ander dat die markt kapot maakt. Ik ga mij hier ver van houden. Ik laat mij inspireren door andere accounts, maar ga zoveel mogelijk zelf maken. Op dit moment zijn er weer nieuwe dingen hip. Afgelopen jaar waren het de zeepjes met edelstenen erin en nu zijn het bepaalde rollers met edelstenen erin. Ik ga de anti-trends volgen. Ik wil geen gebekvecht om mij heen. Geen edelsteenrollers voor mij dus!

Gisteren heb ik filmpjes bekeken over het zelf maken van edelsteenhangers. De boompjes blijven terugkomen als thema, want nu vond ik weer een leuk filmpje over hoe een ketting te maken! Veel werk voor één ketting, maar het helpt me wel weer de dag door. Dit is wat ik vandaag ga doen. Ik ga er eentje maken met rozenkwarts en zilver draad. Benieuwd of het gaat lukken met die pijnlijke handen.

Fijne dag allemaal!

 

13 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Rob Alberts schreef:

  Maak jij nog van die edelsteen boompjes?

  Vragende groet,

  1. Marion schreef:

   Zodra mijn handen weer heel zijn ga ik weer verder. Heb nu zo’n beetje al mijn vingers ontstoken, dus het lukt me nu niet. 🙂

   1. Rob Alberts schreef:

    Sterkte met je herstel!

    Bemoedigende groet,

    1. Marion schreef:

     Dank je wel, Rob 😊

 2. Deborah Hamar schreef:

  Oh prachtig die ketting!!
  Social media is fantastisch om inspiratie op te doen. Maar het kan je ook heel erg demotiveren. Ik snap de mensen met grote monden niet altijd. Ik houd mij daar ook verre van. Succes met het maken van stenen kettingen. Een leuke uitdaging 🙂

  1. Marion schreef:

   Dank je! Sommige shops zijn heel erg tof, maar de mensen erachter zijn zo negatief! Nou ja, inspiratie genoeg gelukkig, zeker op Instagram. Er zijn echt duizenden accounts te vinden die een beetje dezelfde dingen voor ogen hebben en dat is echt leuk om te zien!

 3. Lot schreef:

  Die hanger was ik ook tegengekomen, staat bij favorieten om tzt te maken.

  1. Marion schreef:

   Had per ongeluk bij Mariëlle op jouw reactie gereageerd. Even wennen weer met de oude lay out. Het is denk ik een kwestie van oefenen met de hanger. Ik ga er wel een paar maken. Het is leuk om te doen!

 4. mariellemarielle schreef:

  Naar die onderlinge strijd terwijl je er ook met elkaar van kunt genieten en kunt profiteren van elkaar op een positieve manier!
  Mooi te lezen dat jij je eigen plan trekt hierin en ik wens je echt toe dat het gaat lukken met je handen!

  Sterkte met alles, ook je “watten”…echt erg voor je!

  1. Marion schreef:

   Het is een priegelwerkje, dat wel, maar heel leuk om te doen. Ben nog niet klaar, vingers zijn nog te pijnlijk, maar iedere dag een stukje is goed te doen.

   1. Marion schreef:

    Oeps, dat was voor Lot bedoelt. Heb mijn ouwe layout weer terug, dus dat werkt net even anders met de reacties.

 5. chucky1012 schreef:

  Wauw….
  Prachtig 😉

  Xoxo

  1. Marion schreef:

   Die van mij wordt niet zo mooi als deze vrees ik. Veel oefenen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.