Laptop gecrashed en nieuwe medicatie?

Gisteren is verdorie mijn laptop gecrasht. Geluk bij een ongeluk is dat over drie weken de garantie verloopt. Ik kan hem dus nog net even terugbrengen naar de winkel. Met een beetje geluk is de oplader stuk of de accu naar zijn gootje en is het probleem relatief snel opgelost.

Morgen de laptop dus even naar de Media Markt brengen. Dat doe ik expres op zaterdag, want de winkel zit vlakbij mijn werk. Als ik ergens geen zin in heb is om nu ook nog onder spanning te moeten staan. Voor nu heb ik even mijn oude laptop te voorschijn gehaald. Ik weet niet meer precies wat daarmee aan de hand was, maar heel langzaam aan wordt me dat steeds duidelijker hahaha. Het is voor nu in ieder geval een gratis cursus onthaasten en/of leren geduld hebben. God allemachtig wat is dit ding langzaam. Je kan een kop koffie zetten voor er een pagina geladen is. Heeft ook zijn charme uiteraard. Daarnaast klinkt het alsof hij ieder moment kan ontploffen. Ik herinner me dat hij ook iedere keer spontaan uitviel na een minuut of 15. Dat maakt het wel spannend om een blogje te tikken. Red ik het voordat het lappie ermee kapt? Als laatste is de kleur niet helemaal in orde. Alles heeft een blauwe tint. Ik hou gelukkig van blauw.

Wat wel echt heel erg sjaisuh is, is dat al mijn ontwerpen van mijn kaarten op die andere computer staan. Alleen de laatste gelukkig, mijn kaartendeck heb ik op een ISB stick staan. Ik ben wel laks, maar zo laks nou ook weer niet. Maar goed, dat ontwerpen van die kaarten was op zich niet heel veel werk, maar wel even teveel om zomaar opnieuw te doen. Daarnaast zijn de kleuren van deze computer niet in orde, dus op deze kan het sowieso niet. Het is even afwachten hoe ik daarmee verder moet. Eerst maar horen morgen wat er met de laptop aan de hand is. Misschien is het zo gefixt.

Verder zal ik maar gewoon eerlijk zijn: het is op het moment erg zwaar. Het lijkt erop dat ik een flink onderhuids abces heb en helaas zijn er fistelgangen ontstaan tijdens de warmte. Het abces baant zich door meerdere gangen omhoog en en ik zit nu met een stuk of 8 plekken bij elkaar waar het ontstekingsvocht naar buiten wil. Dat is vreselijk pijnlijk. Gezien dit allemaal op mijn linker bil gebeurt is het op dit moment voor mij niet mogelijk om langer dan een half uurtje te zitten. Daarnaast nog 12 plekken op mijn buik, die op eentje na goed aan het herstellen zijn. Voor de rest nog een stuk of 10 plekjes verspreid over benen en heupen, maar daar heb ik betrekkelijk weinig last van. Het is echter wel zo erg op het moment dat ik opensta voor een nieuwe behandeling of zelfs voor een operatie.

Gisteren kreeg ik het advies van iemand voor een homeopathisch middel. Ik ga me er de komende twee weken even flink in verdiepen en contact opnemen met iemand die mij daarin op professioneel niveau kan adviseren. Ik lees namelijk verschillende dingen op internet. Het ene advies is niet langer dan 6 weken gebruiken, het andere advies is gebruiken tot de klachten verdwenen zijn. Internet is wat dat betreft niet altijd de beste raadgever. Daarom ga ik ook niet verder zoeken op internet. Zoveel mensen, zoveel meningen. Als ik eraan begin wil ik goed op de hoogte zijn en er met een positieve instelling aan beginnen. Wat zou het geweldig zijn als er nog iets is wat ik nog niet geprobeerd heb en wat wellicht goede resultaten kan opleveren. Laten we het hopen.

Laten we ook hopen dat de somberheid niet te lang aanhoudt. Het is zwaar op het moment. Ik lig eigenlijk de hele dag op bed. Doe even de boodschappen die ik moet doen en daarmee is het over. We komen er wel doorheen. Fijne vrijdag allemaal!

13 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Balen van je laptop en veel succes ermee want waarschijnlijk zullen ze het moeten opsturen…..
  Abcessen zijn ontzettend vervelend….
  Sterkte.
  Ik had het gelezen op je insta van de homeopathie….
  Het is te hopen dat jij iemand vindt die je daarover kan adviseren etc….

  Fijne dag Xoxo

  1. Marion schreef:

   Ja, de vorige keer moesten ze hem ook opsturen. Erge was dat ze er toen gewoon niets aan gedaan hadden. Moest hij weer terug. Was mijn laptop weken kwijt! Ben blij dat ik hier nog een oudje heb 🙂

 2. Yvonne schreef:

  Zo naar. Ik ben er sinds kort achter dat ik een milde vorm van HS heb. Wie weet helpt het homeopatische middel mij ook.Hou je ons op de hoogte van eventuele bevindingen? HeeL veel sterkte met de pijn. ❤

  1. Marion schreef:

   Zal ik doen. Ik stond perplex van wat ik las gisteren. Kreeg een omschrijving van mijn type en ik had het zelf kunnen schrijven. Het was echt op alle punten raak. Dank je wel en jij ook sterkte. Het is echt een nare rotziekte. X

  1. Marion schreef:

   Dank je wel weer, Rob!

 3. TypischMij* schreef:

  Sterkte en hopelijk is je laptop gauw oké.

  1. Marion schreef:

   Hoop het ook. Met dit oudje is het een beproeving! Maar wel goed voor mijn geduld.

 4. Sterkte en succes met de laptop!

 5. mariellemarielle schreef:

  Balen van de laptop! hoop dat het goed komt.
  zo, ik ga nu even bijlezen.

  M.b.t. homeopathie, soms kunnen klachten eerst erger worden, zou wel uitkijken, ik gun je gewoon niet dat je nog meer narigheid krijgt!
  Veel ontstekingen komen ook voort uit leaky gut.

  Ik wens je zo dat het beter gaat!
  Sterkte!

  1. Marion schreef:

   Ja, ben ik mee bekend. Dat risico ga ik nemen.

   1. mariellemarielle schreef:

    sterkte!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.