Things To Remember #2

Tot mijn grote verrassing en vreugde staat er op mijn oude laptop een mapje met de Titel Things To Remember. In dat mapje staan een heleboel linkjes. Sommige herken ik meteen, van anderen vraag ik me af wat het in vredesnaam is. Maar kennelijk vond ik het ooit mooi of belangrijk genoeg om op te slaan in dat mapje. Ik deel ze nu ook hier, want ook deze laptop zal vast ooit definitief het loodje leggen.

4 gedachten over “Things To Remember #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.