NaNoWriMo

National Novel Writing Month. Ja, ik ga het weer proberen. Twee jaar geleden hield ik het na een paar dagen al voor gezien. Deze keer hoop ik verder te komen dan die paar dagen. Ik weet wat ik wil schrijven. Er is een gebeurtenis. Er is een plek. De personages schrijf ik eromheen. Is het al 1 november?

Wacht…. Is dat wel haalbaar? Twee opleidingen volgen, een webshop draaiende houden én een boek schrijven? Ah, de maand november is de praktijkmaand voor de Priestess Program en die wordt gevolgd door de vakantiemaand december. In de Tarot School gaan we in november weer focussen op de intuïtie. Ik verwacht ook dan niet zo’n heel zwaar programma, omdat daar geen theorie bij komt kijken. Niet veel althans. Kortom, we gaan het gewoon proberen. Een boek schrijven. Spannend.

Zijn er nog meer mensen die van plan zijn mee te doen?

13 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Xamantha schreef:

  Ik schrijf graag met je mee!
  Nobelprijs voor de literatuur, here we come! 😊

  1. Marion schreef:

   Yes, leuk! Volgens mij kan je elkaar daar ook volgen, maar ik moet nog even uitzoeken hoe dat werkt allemaal. Wat is jouw naam? Ik schrijf onder mijn volledige naam, Marion Hulzebosch.

 2. Jenn schreef:

  Leuk, ik doe ook weer mee!

  1. Marion schreef:

   Dat had ik bij jou niet anders verwacht! Tof!

 3. mariellemarielle schreef:

  Leuk dat je het gaat proberen, ik zou het wel willen maar het gaat niet lukken.
  Succes

   1. mariellemarielle schreef:

    creativiteits gebrek maar ook tijdgebrek en energiegebrek op het moment.

    1. Marion schreef:

     Jammer. Ja, wat dat betreft heb ik mazzel met mijn uitkering. Ik heb tijd in overvloed. Sterkte, meis en denk aan jezelf. Als je geen tijd genoeg hebt én energie tekort komt, dat gaat een keer fout. Je hebt ook rust nodig en hoe vervelend ook, jij misschien nog wel in het bijzonder. X

     1. mariellemarielle schreef:

      je bent lief

 4. Jantine schreef:

  Ik zat vandaag ook weer op de site te kijken. Afgelopen jaar lukte het me niet om de hele maand mee te doen, maar het was dan ook geen ideaal jaar zeg maar. Dit jaar probeer ik het dus gewoon weer opnieuw! Ik ben er te vinden als Eccentric Lady.

  1. Marion schreef:

   Leuk! Hopelijk gaat het dit jaar wel lukken!

 5. Jantine schreef:

  En als je naar je dashboard gaat, zie je in dat blauwe stuk een tabje met ‘Buddies’. Daar kan je zien hoeveel de mensen die je volgt geschreven hebben, en je kan elkaar berichten sturen.

  1. Marion schreef:

   Oké, bedankt voor de uitleg. Ik ga eens kijken vandaag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.