Storytel: Gelukkig zijn we familie

Welkom bij de familie Van Heesch! “Gelukkig zijn we familie” is een rasechte soap vol drama, romantiek, spanning en veel (zwarte) humor. Leef mee met de huwelijksperikelen, buitenechtelijke escapades en existentiële twijfels van de zusjes Hélène, Susan en Emma. En vooral met de kopzorgen die vader en moeder John en Anna daarvan hebben. Bij de Van Heeschjes lijkt alles geoorloofd en niets is te te gek. Tenminste: zolang er maar niet gescheiden wordt…”

Vanmiddag begon ik met aflevering 2 van deze serie op Storytel en het gebeurt me zelden, maar ik heb echt keihard zitten lachen. Als ik er nu aan terugdenk, begin ik spontaan weer. Ina Kuhr die een dronken Hélène inspreekt. Om te gillen zo hilarisch. Ik ga zo gewoon een stukje terugspoelen. Mensen, echt! Als je Storytel hebt, ga deze serie luisteren. Hij is echt te gek! ♥