Silicea: Dag 2

Dag 2 kunnen we kort over zijn. De hel. De pijn in mijn buik is bijna ondraaglijk. Ik lig al de hele dag plat. Omdraaien is al bijna niet te doen. Aan het einde van de middag begon ook mijn onderlip ineens op te zetten, alsof ik geprikt was door een beest of zo, wat niet het geval was. Nee, I am not amused. 

Verder duizeligheid en koude zweetaanvallen, maar bovenal toch gewoon pijn. Zoveel pijn dat ik niet rechtop kan staan, bijna niet kan lopen of zitten. De zwelling van de onderlip is langzaam weer aan het afnemen. De pijn vermindert echter helemaal niet. Hoewel het geregeld voorkomt in de homeopathie dat de klachten eerst verergeren, variërend van een paar uur tot een paar dagen, is mijn grens al wel redelijk bereikt. Ik kijk het morgen nog een dagje aan. Als het nog erger wordt, stop ik meteen. Als het gelijk blijft, hou ik nog een extra dag vol. Maar eigenlijk hoop ik dat de pijn morgen al zal gaan afnemen, want dit is niet oké. ♥