Ik zit en ik zweet

Zowaar, ik zit. Wel zonder koffie, want op dit moment durf ik nog even niets te eten of drinken. Bang dat die pijn van gisteren meteen weer terugkomt. Ik ga eerst even een uurtje genieten van het overeind kunnen zitten. Van die tijd maak ik gebruik om even lekker achter mijn laptop te kruipen.

Hoewel het volgens mij niet zo heel warm is, gutst het zweet nog van me af. Ik zweet zelden. Zet mij in een sauna neer en ik krijg een rood hoofd, maar zweten ho maar. Het is wel prettig een keer. Het is ook wel raar hoor. Als dit echt door die Silicea komt. Daar had ik mijn geld niet op durven inzetten drie dagen geleden. Maar ja, waarom heb ik anders ineens al twee dagen vette pijn, loopt het zweet me van mijn kop en zet  mijn onderlip op alsof ik net door een raar beest gestoken ben? Het is vreemd, maar ik, en ik blijf terughoudend, ik denk dat het werkt. We moeten het resultaat nog afwachten, maar het middel doet in ieder geval zeker iets.

Ik zit en ik zweet en ik geniet er maar gewoon even van. Het zal niet lang duren. De pijn begint al een beetje te zeuren, dus ik ga zo koffie zetten en weer liggen. Een uurtje overeind zitten gaat het niet worden, maar alle kwartiertjes zijn meegenomen.

Fijne dag vandaag. ♥