Silicea: Dag 4 en 5

on

Gisteren vergeten. Oeps. Maar gisteren was een goede dag. ’s Ochtends ging ik gras plukken bij de Rijn voor de cavia’s. Ik ging daarna nog even naar de Action. Vervolgens een pakje wegbrengen en een paar boodschappen doen en ik kwam niet volledig uitgeput thuis. Het was geweldig!

In de middag stortte ik alsnog in, maar dat geeft niet. Ik heb even lekker gelegen, daarna eten gemaakt en in de avond had ik een workshop Lunar Mapping. Zeer boeiend! Iets waar ik ook zeker eens mee aan de slag wil gaan. Een periode leven naar de fases van de maan. Kijken hoe dat gaat en wat voor uitwerking dat op me heeft.

Vandaag is het rotjeknor. Vingers toch weer opgezet en een paar nagelriemen ontstoken. Daarnaast weer twee flinke ontstekingen erbij. Eentje op mijn linker bil en de ander onder mijn rechter oksel. Om de shit een beetje in balans te houden, moet mijn lichaam gedacht hebben. Het is dus weer even afzien, maar we houden vol. Wie weet dat die Silicea echt zijn werk doet en dat ik in de toekomst veel sneller kan herstellen. Dat zou toch geweldig zijn.

Voor nu lig ik weer plat. Ik wens jullie allemaal een fijne zaterdagavond! ♥