Geratel

Een dagje binnenshuis doorgebracht. Heerlijk. Doe je dat niet altijd? Nou, vaak moet ik toch wel minstens één keer naar buiten. Voor de cavia’s eten halen, boodschappen doen of naar de apotheek. Met die stomme angststoornis is en blijft dat toch altijd nog een opgave. Er is echter wel een last van mijn schouders gevallen nu ik even niet meer aan die angst hoef te werken.

Maar vandaag dus echt een hele dag binnen. Dat resulteert in het feit dat ik nu absoluut niet moe ben. Ik ben flink bezig geweest op het internet. Heb een aantal edelstenen en mineralen online gezet, zowel op Facebook als in mijn Etsy Shop. Ik heb net de winnaar van de Give Away bekend gemaakt op de Share Some Happiness Facebookpagina. Ik voelde het meteen: dit was het! Dit is hoe het begon. Kleine dingetjes weggeven en mensen een glimlach bezorgen. Ergens is Share Some Happiness verandert in zoveel mogelijk geld inzamelen voor goede doelen en hoewel ik dat nog steeds heel graag doe (en ook blijf doen), was het hele spontane er vanaf. Dat was er vanmiddag weer met die Give Away. Ik besloot dan ook meteen om hier een wekelijks gebeuren van te maken. Voortaan ieder weekend een kleinigheidje weggeven. Heerlijk! Ik geniet er nu al van!

Ondertussen, ik kan het bijna niet geloven, zit ik hier op bed zowaar te vernikkelen van de kou! Oké, dat is uiteraard overdreven, maar fris heb ik het wel. Ik heb vandaag zelfs voor het eerst mijn Nijntjesbadjas aangehad. Ik was weer even terug bij de Loving Lazy Sundays van vroeger.

Jongens, over 4 maanden is kerst alweer bijna afgelopen. Hahaha! Maar niet alleen dat; over precies 4 maanden bestaat mijn blog 5 jaar! Goeie genade wat vliegt de tijd en wat is er veel verandert in die 5 jaar. Geen eetstoornis meer. Die verandering steekt er met kop en schouders bovenuit. Daarna mijn depressie. Als ik er nu op terugkijk was dat nog zwaarder dan het verliezen van mijn baan en zelfs afgekeurd worden om te werken. Man, man, man, geen eetstoornis meer. Depressief geweest. Baan kwijt geraakt. In 5 jaar tijd. Tering zeg.

Om mijn bereik voor Share Some Happiness zo groot mogelijk te maken, ga ik ook hier op mijn blog wat vaker producten promoten die verkocht worden op Facebook of in mijn Etsy Shop. Ondertussen volgen 70 mensen de facebookpagina. Uiteraard heb ik die deels gelokt met mijn Give Away, maar dat geeft niet. Alle begin begint met slijmen. Ja toch? Jullie zullen dus weer af en toe mijn blog in onderhoud zien. Ik wil even kijken hoe ik bepaalde dingen het beste kan promoten. Dus, niet teveel schrikken. Het komt vanzelf goed.

De reacties ga ik vanaf nu per artikel bepalen of ik ze uitzet of niet. Bij dit soort geratel lijkt het me wel gezellig als jullie terug kunnen ratelen. De onderwerpen die voor mij wat moeilijk zijn, daar zet ik ze dan gewoon handmatig bij uit. En als er weer zo’n druipsteengrot als laatst langskomt, dan gaat die meteen op de zwarte lijst. Ik ga geen discussie meer aan. Klaar met dat soort volk.

Ik wens jullie een hele fijne zondagavond. Geniet er nog even van! ♥

5 gedachten over “Geratel

 1. Wat leuk dat Share some happiness een fbpagina heeft. Zelf heb ik geen fb. Wbt de reacties, doen waar jij je goed bij voelt. Ik heb niet perse de drang om te willen reageren. Alleen lezen vind ik vaak ook prima.

 2. Ik verzet thuis ook bergen als ik die dag nergens naartoe moet.

  Hier is het beginnen regenen in de namiddag, dus lekker onder een dekentje gelegen en een dutje gedaan. 💜

  Fijne week en geniet van het heerlijke weer! 😀

 3. Wat een leuk geratel! Goed plan gewoon per blog te kijken wat je doet met de reacties! Ik heb alles weer gelezen.

  5 jaar, wat is er veel veranderd voor je! Ongelooflijk. Ik zelf kijk met verlangen terug naar 2013 ondanks hoe het toen was, maar het gaat nu over jou!
  Wat ben je sterk marion! 5 jaren, 5 zware jaren en toch blijf je optimistisch en bezig met je naasten…erg mooi!

  Nou…fijne dag vandaag!

  Lieve groetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.