Je geloof het niet

Vanochtend schreef ik dat onze wasmachine het had begeven. Ik ben echter niet van de poes (is dat een uitspraak?) en ik ging met de wasmachine aan de gang. Geloof het of niet, hij doet het weer!!! Of moet ik zeggen: deed het weer?

Na de wasmachine letterlijk een pak rammel te hebben gegeven, begon hij spontaan weer te draaien. Ik blij. Peter blij. Peter ook achterdochtig uiteraard. Eerst zien dan geloven is het bij hem. Zeker als het om dingen gaat die ik gerepareerd heb. Maar vol enthousiasme draaide ik vervolgens een wasje met enkel een kopje soda in de trommel. Lekker heet op 90 graden en gaan met die banaan. Alles leek goed te gaan, totdat ik net zag dat er nog fikse laag water in de trommel staat. Ik heb uiteraard nog niets tegen Peter gezegd. Ik zie die triomfantelijke kop nu al voor me. “Ik zei het toch!”

Tegen beter weten in draai ik nu nog een kale was. Wie weet…. Wie weet gebeurt er zo nog wel een wonder en doet hij het stiekem zomaar ineens weer.

12 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Jeetje…
  Wat je kan doen misschien even de wasmachine alleen laten centrifugeren af het water alleen laten afpompen. Bv. verkort laten centrifugeren.
  Kijk ook even of het er aan de voorkant aan de wasmachine dus laag bij de grond een draaiknop zit als je een klep open doet en kijk of er stof in zit…
  Soms zit er iets water in.
  Hou wel een lege bak of teil er onder ….
  Hoop dat ie het dan wel doet….

  Good luck Xoxo

  1. Marion schreef:

   Life safer!!! Waarschijnlijk zat het daar verstopt. Had gisteren als geprobeerd, maar kreeg hem toen niet los. Nu nog een keer met alle kracht die had geprobeerd en daar kwam een kilo stof uit inderdaad! Daarna liep er nog water uit. Ben nu weer een was aan het draaien en als dit niet de oplossing is, dan weet ik het ook niet meer. Thanks voor de tip!

   1. chucky1012 schreef:

    Graag gedaan.
    Goed van jou. Ben benieuwd….

 2. Misschien grwoon eens laten nazien door een technieker?

  1. Marion schreef:

   Wellicht verstandig….

 3. Miriam schreef:

  Hahaha niet voor de poes bedoel je :)!!
  En idioot, maar je blog deed me denken aan de sketch van ehh niet Simone kleinsma maar ehhh god hoe heet ze nou.. Die sketch over die kale poes.. Tineke..ik ga Googlen hoe ze ook weer heet!

 4. Miriam schreef:

  Tineke Schouten!!!!
  Hoe bedoel je associatief… In je blog iets over poes en kale was en in m’n hoofd krijg je de sketch met Tineke schouten.. 😂

 5. Ciska schreef:

  Je bent NIET voor de poes lieverd , dat is wel duidelijk

 6. mariellemarielle schreef:

  en…heeft de tip hierboven geholpen?
  heb je het onderhoudsboekje nog? Daar staat ook in wat je allemaal kunt loshalen en schoonmaken zonder dat de boel meteen ontploft 😉

  1. Marion schreef:

   Voorlopig doet ‘ie het weer. Tenminste, zo lijkt het…. 😊

 7. Jantine schreef:

  Je bent gewoon geweldig natuurlijk 😉 🙂 Altijd fijn als het minder erg is dan het leek, nu hopen dat hij het blijft doen! (En dat je het water weg krijgt)

  1. Marion schreef:

   Yes, het is gelukt! Gisteren nog een was gedraaid en hij doet het echt weer. Hij maakt wel een beetje heel veel lawaai, dus we gaan wel maandelijks een bedragje opzij zetten, want heel lang zal het vast niet meer duren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.