28 augustus 2018

Ik lig in bed. Nu is dat voor mij geen uitzondering op dit tijdstip, maar toch. Ik ben zo moe. Het mooie is echter dat ik moe ben omdat ik vanalles gedaan heb, niet omdat ik gewoon altijd moe ben. Of moe door ziek zijn of uitputting. Nee, nu ben ik lekker moe.

Het begon natuurlijk met de wasmachine repareren. Dat repareren bestond vooral uit bekijken, draaien, heel hard heen en weer schudden en hopen dat hij het weer ging doen. Het werkte. De trommel ging weer draaien. De kleding vloog weer in het rond. Het enige probleem was dat het water niet helemaal wegliep, maar thanks to Chucky, die mij eraan herinnerde het filter te controleren, is ook dat probleem nu helemaal opgelost. Het lijkt eind goed al goed, al maakt de wasmachine wel een dusdanige herrie dat we toch maar maandelijks wat geld opzij gaan proberen te zetten voor het moment dat het echt spaak loopt. Al is het maar een tientje in de maand. Maar hopelijk gaat onze grote vriend Zanussi gewoon nog een jaar of vijf mee. Dat zou fijn zijn.

Laptop. Die was ook kapot. Is kapot. Hij staat klaar in de doos om naar de Media Markt gebracht te worden. Ik stel dit uit. De Media Markt ligt vlak naast mijn werk en toen ik nog in Ede werkte zette ik mijn auto altijd in de parkeergarage van de Media Markt neer. Ik zit niet zo te wachten op die herinneringen, maar goed, ik zal er toch aan moeten geloven deze week. Ik had nog een reserve laptop. Voor noodgevallen. Het euvel met dat ding was dat hij te pas en te onpas uitviel. Dat probleem is nu ook opgelost. Gisteren heb ik die laptop opengeschroeft en dat had ik uiteraard nooit moeten doen. Hij gaat nu niet eens meer aan.

Omdat ik niet zo prettig typ op mijn tablet, heb ik vanochtend bij de Action een draadloos toetsenbordje gekocht. Bloggen is toch wel hetgeen ik het leukste vind van alles, dus ik vond dat ik me dat wel mocht toestaan, zodat ik in ieder geval dagelijks nog een artikeltje kan schrijven. Ik heb gisteren ook nieuwe visitekaartjes gekocht voor Share Some Happiness. Op Facebook heb ik al zo’n 100 volgers en er zijn de afgelopen dagen ook al redelijk wat artikelen verkocht. Niet alleen mooi voor mij, ook voor Elisah. Ik ben alleen wel met mijn neus op de feiten gedrukt gisteren, waardoor ik inzie dat ik wel een aantal dingen moet veranderen. Goede doelen steunen is ontzettend leuk en fijn om te doen, maar ik moet wel leren om eerst goed voor mezelf te zorgen. Ook als het om mijn financien gaat. Dat laatste blijkt voor een moeilijke opgave voor me. Iets om aan te werken de komende tijd.

Nu ga ik even rustig een filmpje kijken in bed. Ik ben helemaal, helemaal opperdepop. Fijne dag verder!

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Rob Alberts schreef:

  Fijne dag!

  Vriendelijke groet,

 2. Katrien schreef:

  Lekker moe, en niet van ziek zijn of uitputting: ik vind dat ook heerlijk! Blij dat ik dit hier lees ;-). Het zijn zelfs bijzondere momenten waar ik blij van word. Krijg dat maar eens uitgelegd aan een gezond persoon :-D.

 3. Marijke schreef:

  Lekker moe, dat is de beste moeheid! ik hoop dat je rustig bijkomt van deze dag en dat je iets leuks om te kijken hebt gevonden.
  Slimme zet, dat toetsenbord. Het typt dan wel minder fijn, maar niet kunnen bloggen is nog veel minder fijn.
  Liefs!

 4. Saar schreef:

  Wat fijn dat je moe bent van dingen doen. Dat is zo’n heerlijk gevoel 🙂
  Ik was overigens zo in stilte aan het lezen dat ik niet door had dat de reacties waar aan stonden.
  Nu dat wel zo is, wil ik je voor vandaag gewoon een mooie dag wensen!

 5. chucky1012 schreef:

  Wat goed dat de wasmachine het weer doet….
  Alle kleine beetjes helpen om te sparen.
  Fijn dat je een klein toetsenbord voor je tablet had gekocht….
  Van je laptop kan het aan de harde schijf liggen of aan de batterij….
  Daar heb je toch nog garantie voor?
  Good luck….

  Xoxo

 6. mariellemarielle schreef:

  Zelfzorg dat is een supergoed doel!!!

  Fijn hoor van de machine! Wel balen van je laptop!

  Take care!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.