Stil & Silicea


Gisteren was het een dagje heel erg stil bij mij. Dat had een goede reden. Een hele fijne reden deze keer. Ik ging ’s ochtends namelijk koffie drinken bij mijn zus en vervolgens door naar mijn ouders om daar lekker een boterhammetje te eten. Daarna nog even boodschappen doen met mijn moeder en toen doodop, maar voldaan, weer naar huis en regelrecht mijn bed in. Ik weet niet of het door de Silicea komt, maar ik heb wel meer energie. Andere energie. Als ik thuiskom ben ik nog steeds heel erg moe, maar ik ben niet meer … ik weet niet zo goed hoe ik het moet uitleggen. Ik ben meer alleen lichamelijk moe in plaats van lichamelijk moe in combinatie met geestelijk uitgeput. Ik vond het ook zo gezellig gisteren bij mijn zus. De tijd ging veel te snel. Ik ga dat echt vaker doen en het fijne is, het lukt me nu ook. Nu ik merk dat ik niet helemaal overweldigd thuiskom, is het ook veel beter te doen. Dit biedt perspectief.

Lichamelijk merk ik nog geen verschil. De ontstekingen herstellen niet sneller. Mijn darmen blijven spontane feestjes organiseren zonder mij daar van tevoren over in te lichten. Nee, daarin merk ik geen verschil. Wie weet dat dat nog komt over een poosje. De bedoeling is dat ik de Silicea tot 1 oktober blijf gebruiken. Dan stoppen en kijken of het lichaam, en de geest in mijn geval, het zelf kunnen. We gaan het zien.

Share Some Happiness begint goed te lopen. Al meer dan 100 mensen die de pagina geliked hebben en/of volgen. Echt, zo geweldig. Ik ben helemaal niet zo actief op Facebook, heb zelf “maar” 83 vrienden, dus dit resultaat in één week tijd had ik nooit voor mogelijk gehouden. Prachtig. Als je de pagina wilt bekijken of wilt volgen, klik dan hier.

Vandaag proberen mijn Etsy Shop aan te vullen. Ik wil proberen alle verkopen via Etsy te laten lopen. Dat scheelt mij enorm veel werk, maar dan moet ik wel eerst zorgen dat de shop goed gevuld is. Dat is best een flinke klus, dus daar ga ik maar eens mee aan de slag.

Fijne dag vandaag. ♥

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Lot schreef:

  heb je geen link meer naar je Etsy shop erop?

  1. Marion schreef:

   Waarop? Op facebook? Die heb ik vanmiddag toevallig erop gezet.

 2. Lot schreef:

  hier, eerst stond het ergens onderaan

  1. Marion schreef:

   Oh ja, dat was via instagram. Dat was weer een extra account dus die heb ik eruit gedaan.

 3. mariellemarielle schreef:

  Wat fijn zeg zo’n uitstapje!
  Ik hoop dat de silicia wat doet. Voel je je nu ook anders in vergelijking met normaal als je bijvoorbeeld een psychisch betere periode hebt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.