Netflix: La Casa de Papel

Oh jongens, sorry voor het gesteun en geklaag, maar het gaat gewoon nog steeds slecht. Vanochtend zelfs wakker geworden met pijn. Dat gebeurt me echt niet zo heel vaak. Ik heb natuurlijk vaak ergens last van als ik wakker word, maar echt wakker worden met pijn? Nee, dat komt toch niet zo heel vaak voor.

Vanochtend helaas wel. Het lukt me niet om langer dan 30 minuten overeind te blijven zitten. Heel frustrerend, want ik heb een pestpokkehekel aan de hele dag op bed liggen. Nu kan het echter niet anders. Wil ik zondag nog een beetje hoop hebben op de workshop die gepland staat voor die middag, dan zal ik nu toch zo rustig mogelijk aan moeten doen. Fucking frustrerend is het.

Gisteren lag ik ook bijna de hele dag op bed. Ik keek een film af die ik de avond ervoor was gestart. Een horrorfilm. The Forest. Over een Japans zelfmoord-bos. Hou op, schei uit, wat een vreselijk slechte film was dat zeg. Nee, doe mij dan maar de Belgische serie De Dag. Die staat op HBO helaas, niet op Netflix, dus ik weet niet of heel veel mensen die kunnen zien, maar dat was dus wel echt een hele goede serie. Of nou ja, ik vond hem goed. Amerikaanse series kijk ik maar zelden. Waarom weet ik niet, maar doe mij maar Brits, Scandinavisch of Europees. Nu ben ik gisteren begonnen aan de Spaanse serie La Casa de Papel. Ik zat erin vanaf minuut één. Te zien op Netflix. Hieronder volgt de trailer.

5 gedachten over “Netflix: La Casa de Papel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.