Schrijven en rust

Als eerste bedankt voor alle support die ik gisteren gekregen heb, zowel via hier als via Twitter, Instagram en Facebook. Ik heb nog op bijna niemand persoonlijk gereageerd, maar ik heb alles gelezen en het deed me enorm veel. Het was zo moeilijk om toe te geven dat het definitief niet gaat en dan zoveel steun ontvangen is echt superfijn.Β 

Silicea
Omdat de klachten enorm toenamen met de Silicea, was het advies om vier dagen te stoppen en vervolgens opnieuw te starten met een lagere dosis. Echter ook op deze dosis blijven de klachten toenemen en hoewel dat ook de verwachting was, is me dat nu echt teveel. Ik zit onder de kleine ontstekingen. Echt, als ik ze zou gaan tellen denk ik dat er op dit moment wel 20 nieuwe aan het opkomen zijn en dan zijn er nog een stuk of 20 oude die nog aan het helen zijn. Dit is me, na deze helse zomer, echt teveel. Met mijn opspelende depressie op dit moment, kan ik dit er gewoon niet bijhouden. Het leven moet ook nog een beetje leefbaar blijven. Wellicht een nieuwe poging ergens in de winter. Januari of februari van het komende jaar.

Rust
De herfst lonkt. Minder pijn. Minder vermoeidheid. Weer naar buiten kunnen. Weg met die helse zomer en tot rust komen. Ik ben uitgeput. Echt uitgeput en sinds gisteren besef ik dat eigenlijk pas goed. Hoe moeilijk het artikel over het niet van de grond komen van In Amor ook was, het definitief stoppen met het najagen van het onmogelijke geeft enorm veel rust. Ik moet mijn doelen bijstellen en laat ik voor nu eerst maar eens even helemaal geen doelen meer stellen. Laat ik eerst maar eens even gaan uitrusten de rest van dit jaar. Studeren, leren, de natuur in en een boek schrijven. Dat is het voor de rest van het jaar. Het is goed zo. Het is genoeg geweest. Ik heb genoeg geprobeerd.

NaNoWriMo
National Novel Writing Month. Hij komt eraan. Ik zit nog te twijfelen of ik “live” ga schrijven hier op mijn blog. Iedere dag een hoofdstuk. Of ik het nu hier met jullie deel of enkel op mijn computer schrijf. Of zou dat niet mogen? Ik bedoel, wat betreft de regels van NaNoWriMo? Ik ga het eens uitzoeken. Volgende maand moet ik de knoop doorhakken. Ik heb twee verhaallijnen. Nog geen plot. Ik weet nog niet voor welke ik ga kiezen. De strekking is ook ongeveer hetzelfde, maar… Oh laat maar, dit geneuzel zet ook absoluut geen zoden aan de dijk hahaha. Ik heb wel echt zin om me eens lekker een maand te gaan focussen op het schrijven, schrijven, schrijven. Heerlijk. En als die maand voorbij is, dan is het al december! Kortom, er komen mooie tijden aan.

Schrijven en rust. β™₯

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Lot schreef:

  Zolang je hier maar regelmatig blijft schrijven vind ik alles goed wat je doet!

  1. Marion schreef:

   Dat sowieso. Bloggend mijn graf in!

 2. Fijn dat het artikel van gisteren je rust geeft. Dapper dat je durft toe te geven dat het niet lukt nu met je gezondheid. Overigens iets waar je je absoluut niet voor hoeft te schamen!
  Goed om nu even om jezelf te gaan denken en de rust te pakken die je nodig hebt. πŸ’•

  1. Marion schreef:

   Het was erg moeilijk, zeker na al die donaties, maar het gaat gewoon echt niet. Dank je wel. De schaamte is ook al ver ver ver naar de achtergrond verdwenen na alle reacties. Heel fijn. X

 3. Xamantha schreef:

  Ik heb gisteren niet echt gereageerd, maar wel meegekregen dat er lieve reacties kwamen. Helemaal terecht. Zelf te moe om het fatsoenlijk te verwoorden sluit ik me er bij aan ❀️

  NaNoWriMo liven doen? Dat lijkt me echt de hel en een grote druk. Ik schrijf het gewoon op mijn eigen computer en sla het op in een mapje. Zo kan ik mijn perfectionisme (een beetje) loslaten.
  Ik heb er ook zin in! We maken er gewoon een feestje van. Een feestje zonder mensen πŸ˜…πŸ˜˜

  1. Marion schreef:

   Weet ik. Bij jou is alles zo vanzelfsprekend. Je hoeft het eigenlijk niet eens te zeggen of te schrijven. Ik heb zelden iemand gekend die me zo goed begreep. Zowel met als zonder woorden. β™₯

   Ik vrees dat als ik dat doe, net als vorig jaar, dat ik na 2 dagen denk: Oh ja, ik was iets aan het schrijven…. hahaha. Ik heb er ook echt zin in. Volgende maand nog even de spanning opbouwen met een leuke instagram challenge en dan gaan we ervoor! πŸ™‚

 4. mariellemarielle schreef:

  Leuk dat je het een kans gaat geven!
  Knap dat je toch dingen blijft proberen en doen!
  Ik gun je zo dat je wat betere maanden krijgt.
  x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.