Hopeloze nachten, beter weer en Max Verstappen

Vanochtend werd ik wakker, na een enigszins hopeloze nacht van slapen, draaien, wakker worden en over Max Verstappen dromen, en had gewoon de energie niet om uit bed te komen. Lichamelijk niet, maar ook mentaal kon ik me er niet toe aanzetten. What the fuck is dit nou weer, dacht ik. Dit? Dit is depressie. Oh ja. 

Om gek van te worden. Wat een ongelooflijk hufterige kutziekte is dit. Zomaar, uit het niets, wakker worden en niet op kunnen staan. Gisteren ging het nog wel aardig. Ik ben zelfs even de natuur in geweest. Het was fijn, maar de deken hangt al een poosje over me heen, dus echt genieten zat er niet in. Hoeft ook niet. Wat wel ongans klote is dat ik vervolgens de hele middag moet slapen om bij te komen en ook nog eens wakker word met een opgezette lies. Ik ben er zo klaar mee. Een uurtje de natuur in en dan zijn dit de gevolgen. Ik baal daar intens van. Heeft geen zin, ik weet het, maar het opkroppen heeft ook geen zin.

En de flapdrol die nu het idee heeft om te zeggen dat ik niet zo moet klagen en de positieve dingen moet bekijken, krijgt onherroepelijk een block op mijn blog. Dat je het even weet.

De Share Some Happiness pagina is trouwens ook alweer verleden tijd. Internet is, net als de rest van de wereld, ongeschikt voor mij. Tenminste, delen van het internet. Wat voor onnoemlijk kutwijf ben je als je iemand gaat lastigvallen die iets leuks aan het opzetten is? Dat je dan ook nog eens als volwassen vrouw je vriendinnetjes gaat optrommelen om samen iemand uit te lachen. Ja natuurlijk ben ik overgevoelig voor die dingen, maar negeren is geen optie. Ik heb besloten alles, maar dan ook alles, vanuit mijn blog te doen. Daar kan ik alles doen wat ik wil. Give aways organiseren, mijn boompjes, engeltjes, godinnetjes en andere creatieve uitspattingen verkopen, geld inzamelen voor goede doelen en ga zo maar door. Ik ga het gewoon allemaal hier doen. Kan mij het schelen. En voor het UWV ook wel makkelijk; hoeven ze maar één plek te controleren. Wel zo handig.

Oh jongens, het is zwaar vandaag. Dit is zo’n dag die ik liever zie komen… nee, dat klopt niet. Deze dag mag wat mij betreft gewoon zo snel mogelijk voorbij zijn. Ik ga zo dadelijk even naar de winkel. Wat eten en drinken halen en dan duik ik mijn bed weer in. Of niet. Ik weet het nog niet eigenlijk. Dat liggen is ook niet echt ideaal, want ik lig de laatste dagen al zoveel dat ik nu ook ontstekingen krijg op mijn heupen, omdat ik daar zoveel op lig. Soms weet ik het echt even niet meer. Als het het straks wat langer onder de 20 graden is dan gaat het lichaam herstellen. Ik kan niet wachten. Wacht, ik ga even de lange termijn verwachting bekijken. Moment.

25 20 17 19 14 15 17 18 17 20 19 17 16 16

Oh wat zou dit fijn zijn. Ik kan wel janken van geluk. Gisteren en eergisteren was het alweer iets te warm voor me. Dan zetten de ontstekingen weer door. Boven de 25 is drama. Tussen de 20 en 25 is ook te warm, maar te overzien als ik zo min mogelijk doe. Onder de 20 is oké. Dan kan het lichaam herstellen en zetten de nieuwe ontstekingen ook niet zo snel door. Ik doe vandaag en morgen nog even kalm aan en dan is het tijd om bij te komen, want zelfs bijkomen lukt op dit moment niet. Het is overleven.

Zo, het leek hier even 5 mei. Vier of vijf vliegtuigen kwamen heel laag over, zeg. Straks even kijken waar dat voor was. Of misschien waren het de Russen.

Jongens, ik ga eens even kijken hoe ik de dag door ga komen. Ik weet niet eens wat voor dag het is. Oh ja, donderdag. Bijna weekend, meneer Pannenkoek. Bijna weekend. ♥

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Ik hoop voor jou dat het de komende tijd echt beter met jou zal gaan als de temperatuur flink zakt.

  Sterkte en een fijne dag Xoxo

 2. stoneboy707 schreef:

  Maak je lettertype /font wat donkere… Mooi ontroerend verhaal!!

  1. Marion schreef:

   Ja, dat viel me net ook op. Kon het niet lezen idd. Ga het aanpassen straks. Thanks.

 3. mariellemarielle schreef:

  Je blog ziet er mooi uit.

  Oh lieve Marion wat zwaar voor je!! Veel veel sterkte!! Denk aan je!

 4. Saar schreef:

  Lieve Marion, ja, dat is depressie. Gewoon je slecht voelen zonder reden. En positief denken werkt daar gewoon niet bij. De depressie is gewoon net dat ietsje sterker dan alle gedachten die je bewust kan oproepen. Het enige wat je kan doen is het uitzitten.
  Daarom gewoon een dikke virtuele knuffel

 5. Nanóuk Kira schreef:

  ‘En de flapdrol die nu het idee heeft om te zeggen dat ik niet zo moet klagen en de positieve dingen moet bekijken, krijgt onherroepelijk een block op mijn blog. Dat je het even weet.’ Gelijk heb je.
  Sterkte ❤️ echt super kut, meer kan ik niet zeggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.