Zoeken naar een geschikte lay-out

Gisteren ben ik op zoek gegaan naar een geschikte lay-out voor als straks NaNoWriMo begint. Ik zocht in eerste instantie een soort column-achtig iets wat daarvoor geschikt zou zijn, maar uiteindelijk kwam ik uit bij deze lay-out, welke een uitgelichte inhoud heeft. Ideaal op mijn boek bloksgewijs met jullie te delen. 

Verder zoeken
Hoewel ik deze lay-out eigenlijk al erg mooi vind, ga ik vandaag toch nog even verder kijken. Ik heb een premium abonnement genomen vorig jaar en kan dus kiezen uit meer dan 100 verschillende thema’s. Er is zo ontzettend veel en er is zoveel mogelijk. Om precies datgene uit te zoeken wat je wilt ben je wel een week of twee bezig.

Discipline
Komend weekend begint de herfst. Er ligt al een berg leerstof voor me klaar voor de laatste week van september. Door de depressie ben ik weer achterop geraakt met de leerstof, maar dat schijnt iedereen te hebben. Een zelfstudie, en ik doe er zelfs twee, is nu eenmaal ontzettend moeilijk. Het vergt zoveel discipline en discipline is iets wat niet echt goed samengaat met een depressie.

Leren en schrijven
Op de Facebookpagina Share Some Happiness was ik begonnen met een korte cursus tarot. Ik leerde en deelde de stof direct met anderen. Dat hielp me enorm, want tijdens het schrijven kon ik voor mezelf precies filteren wat van belang was voor mij om mee te nemen en wat ik kon laten voor wat het was. Wellicht is dat een idee om de komende maand met de nieuwe leerstof te doen. Op die manier heb ik op mijn blog altijd een soort samenvatting beschikbaar van de geleerde stof en wie weet is het voor sommigen van jullie ook nog wel interessant. Eens kijken of ik daar wél de discipline voor op kan brengen.

Herfst
Het is bijna zover en het weer laat het weten ook. Hier tenminste. Het waait, het regent, de bladeren kleuren en het is grijs buiten. Dit is voor mij het weer. Dit is genieten. Niet alleen omdat mijn lichaam hier goed op reageert, maar ook omdat het de geborgenheid geeft die ik op dit moment heel erg nodig heb. Niet alleen binnen, ook buiten. Vooral de wind vind ik fijn. Het kan wat mij betreft niet hard genoeg waaien.

Jouw Marktkraam
Ik heb besloten dat ik Jouw Marktkraam tot het einde van het jaar aanhoud en er dan voorlopig even mee stop. Het is leuk, maar kost toch meer energie dan ik dacht. Daarnaast levert het niets op financieel. Ik heb een aantal maanden leuk verkocht en dat lijkt dat enorm veel op te leveren, maar uiteindelijk, na de boel eens goed naast elkaar te leggen, is ook dit financieel niet winstgevend. Ik ga kijken of ik een blog kan vinden waar ik mijn gemaakte producten ook een plekje kan geven. Ik heb het wederom goed uitgezocht en ook info opgevraagd via de belastingdienst. Ik moet en kan het me gewoon niet veroorloven dat ik daar gezeik mee krijg. Ik moet zeker weten dat als ik iets verkoop op deze manier, dat dat echt als hobby gezien wordt. Ik kreeg van de belastingdienst bericht dat ik me, zoals ik het nu op deze manier doe en aanpak, absoluut geen zorgen hoef te maken. Dit is overduidelijk een hobby en wordt ook als zodanig gezien en behandelt, ook als ik af en toe een product ga verkopen via mijn blog. Fijn!

Dan ga ik nu lekker verder prutsen aan mijn blog. Mocht de pagina af en toe op zwart gaan, dan weet u waar het aan ligt. Fijne dag allemaal! ♥

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Fijn dat je opzoek gaat naar een nieuwe layout waar jij die nodig voor hebt.
  Pfff twee studie’s is veel.
  Jij hebt een boel te doen….

  Good luck Xoxo

 2. mariellemarielle schreef:

  Discipline is inderdaad lastig als je thuis studeert! Er zijn altijd zoveel andere dingen en m.n. fysieke en psychische dingen kunnen het enorm lastig maken!
  Je blog ziet er mooi uit! Fijn dat je het als hobby er gewoon naast kan blijven doen.

  Sterkte weer

  1. Marion schreef:

   Ja, echt! Ik dacht dat het appeltje eitje zou zijn omdat ik het onderwerp zo interessant vind, maar dat werkt toch iets anders dan ik had verwacht haha!

   Dank je wel. Ik blijf nog even prutsen, maar ik denk dat ik wel redelijk tevreden ben zo.

   Jij ook sterkte met alles. Je weet me te vinden, maar alleen als je de behoefte voelt. Niets moet, alles mag. X

   1. mariellemarielle schreef:

    ah lief! Dank je!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.