Een schop onder mijn reet

Soms moet ik mezelf er weer even aan herinneren dat het helemaal oké is dat ik op mijn blog plaats wat ik graag wil. Dat ik degene ben die straks oud en krakkemikkig is en terug gaat lezen hier. Dan wil ik toch wel graag dingen lezen en luisteren die ik zelf leuk vind en niet allemaal shit die ik heb geplaatst omdat ik dacht dat mijn lezers dat zo boeiend zouden vinden. Dus, daar is ‘ie dan. De schop. Een paarse. ♥

17 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Rob Alberts schreef:

  Een paarse schop?

  Ga je daarmee gaten graven waar anderen in kunnen vallen?
  Of komt er een valkuil voor jouzelf te voorschijn …..

  Vrolijke groet,

 2. Xamantha schreef:

  Paarse schoppen schijnen het best te werken 👍🏼
  Je blog ziet er vanaf mijn smartphone prima uit trouwens, mooie layout!

  1. Marion schreef:

   Oeh dat is fijn! Vanaf mijn smartphone ziet het er namelijk dramatisch uit! Het woord Kladblog past er niet op, dus er staat zoiets als Mijn Kladb Maar als ik mijn telefoon horizontaal houd wordt het al wat beter! 😀

 3. Paarse vlekken op je reet zijn moeilijk te verwijderen. Pas echt op!

  1. Marion schreef:

   Ik zal me gedeisd houden!

   1. Rob Alberts schreef:

    Jij ben t rustig.
    Maar Thomas en ik blijven hier op jouw blog maar op elkaar reageren ….

    Regenachtige groet,

    1. Marion schreef:

     Ik vermaak me er kostelijk mee! Ga vooral door!

  2. Rob Alberts schreef:

   Bruine zeep werkt toch voor alles?

   Schone groet,

   1. In Vlaanderen gebruiken we dit enkel om de vloer te boenen, Rob. Er wordt geroddeld dat Hollanders dit zelfs in hun soep doen, maar ik geloof ook niet alles!

    1. Rob Alberts schreef:

     Op mijn blog ben ik eerlijk.

     Maar in mijn reacties bij jou probeer ik jou van alles wijs te maken ….

     Vrolijke groet,

     1. Dat vind ik net fantastisch!

 4. chucky1012 schreef:

  Groot gelijk plaats wat jij zelf wilt op jou blog 👌

  Xoxo

  1. Marion schreef:

   Ja, soms vergeet ik het weer. Ik doe dit omdat praten en vriendschappen moeilijk voor me zijn en om later iets moois te hebben om op terug te kijken. Die verrekte valkuil van de extreme aanpassing komt altijd weer op de hoek kijken. Maar langzaam aan leer ik het. X

 5. mariellemarielle schreef:

  niet te hard schoppen!!! Wees maar lief voor jezelf en goede reminder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.