Geen Etsy meer

Zo, de laatste spulletjes zijn uit mijn Etsy Shop gehaald. Dat was ik niet van plan, maar ik deed het zomaar ineens vanavond en godnondeju, wat lekker. Wat een opluchting. Wat een rust. Wat een verademing. De poppetjes gaan nog even nader bekeken worden allemaal en voorlopig blijven ze maar even gewoon hier. Straks als het mooi weer is, mooi weer in de zin van een kleurig bos, gaan we samen wandelen en mogen ze op de foto. Jullie zien ze wel verschijnen.

Hoe jammer het ook is dan geen van de webshops van de grond gekomen is, toch ben ik meer dan tevreden dat ik het geprobeerd heb. Het sterkt mij in mijn overtuiging dat het echt niet meer gaat. Dat ik me niet aanstel. Dat ik dingen niet erger maak dan ze zijn. Dat ik doe wat ik kan en mijn leven niet enkel laat leiden door mijn OPS. Mijn persoonlijkheidsstoornis speelt een grote rol in mijn leven, maar ik ben te perfectionistisch, ik ben te gedreven, om haar te laten bepalen hoe mijn leven eruit ziet, al is dat onderscheid soms moeilijk te maken. Ook dit heb ik geprobeerd en dat is het allerbelangrijkste voor mij nu.

Gisteren liet ik Peter het resultaat zien van de afgelopen zomermaanden. Hij schrok zich een hoedje. Op mijn linkerbil is nog amper onaangetaste huid te zien. De ontstekingen zijn nog net van elkaar te onderscheiden, maar het is een oorlogsgebied daar. Hij had het nog nooit zo erg gezien. Het is denk ik ook nog nooit zo erg geweest. En iedere keer als de temperatuur weer boven de 20 graden komt stopt het herstel. Als ik mazzel heb gebeurt dat komende week voor zo’n beetje de allerlaatste keer dit jaar. Ik hou dit echt niet meer veel langer vol zo. Alhoewel, dat is natuurlijk gelul. Ik heb geen keus. Goed, jullie begrijpen wat ik bedoel.

Het is al laat. Slapen wil nog niet lukken. Teveel pijn. Gelukkig is er nog steeds Storytel. Wat een fantastische uitvinding is dat voor mij zeg. De ideale afleiding. Ik ben nu met een boek bezig wat ik op zich niet briljant vind, maar wat me ongenadig blijft boeien. Ik denk dat het komt omdat de hoofdpersoon, net als ik, enorm gek op water is. Ze woont op een boot en zwemt als het kan in het open water. Ik kan even niet op de titel komen. Als ik het boek uit heb komt er wel een artikel over. Maar eerst nog even een stukje Harrie Jekkers kijken. Briljant, die man. Slaap lekker allemaal. β™₯

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Fijn dat als de temperatuur flink gezakt het van lief en lee met jouw beter zal gaan.
  Ik begrijp heel goed wat je bedoeld.
  Top van jou dat jij zoveel goeds had geprobeerd maar helaas….
  Ik kijk uit naar de foto’s….

  Mooie dag Xoxo

 2. mariellemarielle schreef:

  HOop zo dat het beter met je gaat!
  Die uitspaak “ik hou het niet meer vol”, zo kan het echt voelen he, dat is zo zwaar!! Sterkte Marion want je gaat toch steeds maar door, heel dapper.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.