26 september 2018

Goedemorgen, lieve mensen!

Het was vroeg vanochtend toen ik wakker werd van alle sirenes. Ik hoorde voornamelijk brandweer. Dat betekent of brand of een reanimatie of iemand te water. Hier in de omgeving, aan de rand van de Nederrijn wil dat laatste nog wel eens gebeuren. Vooral in de zomer. Dit was echter een beetje een gek tijdstip. 5:00 uur in de ochtend. Het bleek een dief. Die dacht op de veerpont een kluis open te kunnen breken. Toen dat niet lukte en hij zag dat hij aan de andere kant opgewacht werd sprong hij in het water. Vandaar de brandweer dus.

Gisteren heb ik van 17:00 tot 22:00 uur lopen prutsen aan mijn blog. Leuk om te doen, maar ik heb nog steeds de juiste lay-out niet gevonden. Vandaag ga ik gewoon weer verder. Ik heb hier nog een online cursus webdesign staan, dus wellicht kan ik zelf wel iets maken. Ik ga vandaag eens bekijken wat dat allemaal inhoudt.

Verder niet veel bijzonders gaande hier. Ik wacht nu op een pakketje. Hopelijk zitten daar de juiste spulletjes in voor het maken van de nieuwe edelsteenboompjes. Iedere keer ontbreekt er iets, dus hopelijk is het nu compleet. Ik krijg ook binnenkort een mini fotostudio van iemand opgestuurd. Ik hoefde alleen de verzendkosten te betalen. Zij deed er niets meer mee, dus daar zeg ik dan geen nee tegen. Ik wilde eigenlijk de natuur in gaan om foto’s te maken van de producten die ik nog te koop heb, maar zij vroeg zich af of dat wel slim was. Natuurlijk is het tof om foto’s in de natuur te maken, maar het kost vreselijk veel energie. Vervolgens heb je geen tijd om energie op te doen door het simpelweg buiten in de natuur te zijn. Ze had echt helemaal gelijk. Fijn als mensen op die manier meedenken.

Vanmiddag zelf nog een pakje wegbrengen voor iemand. Weer naar de apotheek om die gruwelijk dure zalf te kopen. Hij is nu een paar dagen op en de klachten nemen direct weer toe. Bizar toch dat een zalfje zo immens goed werkt. Misschien moet ik het ook eens op mijn achterwerk smeren. Alhoewel, dat is wel een erg groot oppervlak. Dan is die tube zo leeg. Maar hemeltje lief, het zou maar helpen…

Nog 36 dagen en dan begint NaNoWriMo. Ik heb er echt superveel zin in. Ik vind het ook zo apart dat ik nog geen flauw idee heb welke kant het boek op zal gaan. Er gaat alleen iemand dood aan het begin. De rest ga ik er omheen bouwen. Leuk! Ik heb er zin in en ik vind het tof dat er zoveel mensen mee gaan lezen. Te gek!

Ik bedenk me ineens dat Peter morgen jarig is. 44 wordt hij. Wacht! Nee, 45 al. Hij is uit 1973. Vorig jaar heb ik hem 100 aanstekers cadeau gedaan. Dat is wel genoeg voor een paar jaar. Dit jaar krijgt hij een kusje van me. Dat moet voldoende zijn.

Fijne dag allemaal!

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Saar schreef:

  Ligt het aan mij of zijn er berichten van je blog verdwenen? Veel succes alvast met je lay-out! Ik vind deze alvast mooi hoor 😀

  1. Marion schreef:

   Hahaha ja, ik had gisteren wat testberichten geplaatst en die heb ik weer verwijderd. Maar omdat internet haperde, en ik uiteraard weer ongeduldig was, heb ik ook een aantal anderen artikelen aangevinkt. Die zijn dus nu ook verdwenen. Kan effe checken of deze nog in de prullenbak liggen.

 2. Rob Alberts schreef:

  Fijne verjaardag …..

  Feliciterende groet,

 3. Jantine schreef:

  Fijne verjaardag van Peter morgen!
  Eeps, de brandweer heb ik helemaal gemist. En dat terwijl ik niet bepaald ver van de kazerne woon, normaal word ik er wakker van … maar afgelopen nacht dus niet. Blijkbaar sliep ik eens echt diep.

 4. Gefeliciteerd met Peter! Een fijne dag vandaag.

 5. mariellemarielle schreef:

  Alvast van harte gefeliciteerd met Peter!
  Fijne dag

 6. chucky1012 schreef:

  Alvast gefeliciteerd!
  Ah super lief van diegene dat jij een minifotostudio krijgt..
  Veel succes ermee…

  Xoxo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.