27 september 2018

Vandaag was het nog eenmalig 21 graden, maar vanaf morgen lijkt het dan serieus gedaan met de warmere temperaturen. Ik zie prachtige getallen, zoals 14, 15 en 16. Ik weet het, niet voor iedereen even fijn, maar ik ben er echt zo immens aan toe. Het fijne is dat ik ook direct resultaat merk na een paar dagen. Het herstellen gaat direct dubbel zo snel en als ik geluk heb, dan ben ik over een week of twee van de ergste ellende af.

Vandaag was Peter jarig. Hij is net zo erg als ik wat betreft verjaardagen; hoe sneller ze voorbij zijn, des te beter. Ik heb ook gewoon de hele middag zo’n beetje geslapen. Vanochtend om 8:30 uur zat ik koffieloos in het ziekenhuis met een nog lauw potje urine in mijn tas. Dat eerst afgeven en vervolgens door om bloed te laten prikken. Volgende week donderdag de uitslagen. Hopelijk is alles gewoon weer oké.

Na dagenlang ploeteren en rommelen aan mijn blog om een handige lay- out te vinden, waarop ik al mijn edelstenen en mineralen met jullie kan delen, ben ik tot de conclusie gekomen dat een blog daar wellicht niet zo geschikt voor is. Instagram daarentegen is daar ideaal voor! Overzichtelijk en puur gericht op foto’s. Het werkt perfect, kijk maar: Share Some Happiness. In één oogopslag zie je of je iets wel of niet mooi vindt. Vind je iets mooi, dan klik je door en kan je meer info lezen. Meer info, maar wel wat weinig info…. Hahahaha en zo gaan er dan toch alweer anderen gedachten borrelen. Een fotoblog wellicht?

Mijn lichaam kan prima stil liggen. Geen enkele moeite mee. Dat hoofd van mij is echter de godganse dag in beweging. Het rommelt daarbinnen en als er niet voldoende uitkomt, dan raak ik uit balans of zo. Dan word ik in ieder geval verdomd onrustig. Ik moet blijven vernieuwen. Veranderen. Nieuwe dingen maken, bedenken of opzetten. Het enige wat mij nog altijd tegenhoudt, is dat ik bang ben dat ik anderen ermee lastig val. Wat een onzin is dat toch. Wanneer gaat dat idee nou toch eens volledig uit mijn systeem? Mensen kunnen weg klikken. Omdraaien. Er vandoor gaan. Doe gewoon waar je zin in hebt, Marion! Ja, laat ik dat dan maar eens gaan doen. Ik ga verder luisteren naar De Krijtman van C.J. Tudor.

Slaap lekker allemaal! ♥

8 gedachten over “27 september 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.