28 september 2018

De laatste dagen, weken misschien al wel, denk ik enorm veel na over welke kant ik op wil. Het mooie plan van “we zien wel waar het schip strandt” is duidelijk niet aan mij besteedt. Als ik op die manier te werk ga voel ik mij stuurloos en een stuurloos schip komt uiteraard helemaal nergens. Of het eindigt ergens op de klippen.

Het liefst begin ik iedere dag, of in ieder geval twee of drie keer in de week, aan iets nieuws. Dat is op zich niet zo gek in mijn situatie. Mijn leven is oersaai. Ik lig grote delen van een etmaal op bed. Ik spreek bijna niemand, behalve Peter. Energie is vaak ver te zoeken. Een online opleiding volgen is dan ook ideaal. Ik volg er twee, dus dat zit wel goed. En toch wil ik nog meer. Ik wil vooral meer schrijven. Veel en veel meer. Diep in mijn hart begin ik het liefst nog twee blogs. Eentje over edelstenen en mineralen en eentje over mijn spirituele ontwikkeling. Zei je laatst niet dat je alles graag op één plek wilde? Ja, dat herinner ik  me ook ja….

Alles op één plek leek fijn, maar het zorgde vooral voor chaos. Waar ik eerst dacht dat het overzichtelijk zou zijn, is het dat alles behalve. Veel te veel op één plek is helemaal niet overzichtelijk. En daarom, lieve mensen, blijft dit gewoon Mijn Kladblog met mijn dagelijks gekladder en komen en er twee nieuwe blogs aan. Wat ik fijn vind, net als op Instagram, is dat mensen er dan voor kunnen kiezen die wel of niet te volgen. Er zitten nu eenmaal heel veel mensen hier op mijn blog die mij al heel erg lang volgen en die helemaal geen interesse hebben in spirituele shit. Die kunnen dat dan toch gewoon overslaan? Kan. Ik kan ook een aparte blog daarvoor beginnen en dat is waar ik zin in heb.

Over ongeveer een week komt mijn mini fotostudio. Ik hoop daarmee mooie en eenvoudige foto’s te kunnen maken. Het is eigenlijk simpel gezegd een wit kastje met een lamp erin. Voor edelstenen ideaal, want die kan je op die manier, zonder afleiding op de achtergrond, perfect fotograferen. Tenminste, dat hoop ik. Ik heb hier stiekem al een aparte blog voor aangemaakt. Dit worden puur foto’s en info over de stenen. Ik merkte gisteren dat ik het zo ontzettend leuk vond om ermee in de weer te zijn. Ik vind alleen dat hele financiële plaatje wat eraan hangt irritant. Dat gaat dus naar de achtergrond. Ik heb nog veel stenen te koop, maar dat is niet meer prio nummer 1.

Daarnaast dus een blog over wat ik allemaal leer tijdens mijn opleiding, welke mensen ik volg op diverse social media. Tips voor als je mensen wilt ondersteunen in hun werk, bijvoorbeeld via Patreon. En hier blijf ik dus een flink eind in het luchtledige lullen, zoals jullie van mij gewend zijn. Ik ga aan de bak, mensen! Lekker online prutsen en frutselen.

Fijne vrijdag!

5 gedachten over “28 september 2018

 1. Leuk al die plannen!
  Ik vind het zo erg voor je dat je leven zo (in jouw woorden) saai is.
  Knap dat je toch altijd plannen blijft maken!

  Leuk zeg die apparatuur voor fotografie!
  Schrijven, dat is ook echt een talent van je!

  x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.