29 september 2018

Gisteravond had ik geen honger. Ik werd aan het einde van de middag wakker en dacht dat het wel een keertje kon om een maaltijd over te slaan. Ik nam mijn medicijnen in op het gebruikelijke tijdstip, kreeg om 22:00 uur toch nog trek, bakte een eitje en at het met veel smaak op. DΓ‘t had ik dus nooit moeten doen.

PDS is meer dan een beetje pijn in de buik, dat weten de meeste mensen ondertussen wel. Ik lag net opgerold op de bank en hang nu enigszins creperend, ik overdrijf niet, over de tafel om te typen. Met deze pijn heb ik een keer de auto op de vluchtstrook gezet. Iemand stopte en dacht dat ik ging bevallen. Dat viel gelukkig wel mee, maar de pijn kan zo heftig zijn dat overeind zitten of lopen echt niet meer kan. Als je, zoals ik, een juiste mix van medicijnen hebt gevonden en ook nog eens een perfecte manier gevonden hebt om deze op bepaalde vaste tijdstippen in combinatie met vaste eetmomenten in te nemen…

HOU JE DAAR DAN OOK AAN!!!

Zo, even mezelf toespreken. Dit is echt niet tof. Deze pijn is erger dan de ergste menstruatiepijn die ik ooit gevoeld heb. Gelukkig weet ik ook dat deze straks weer wegzakt als de extra dosis medicijnen gaat werken en als ik me voortaan

GEWOON WEER AAN MIJN VASTE SCHEMA HOUD!!!

Mijn vaste schema is heel eenvoudig. 18:00 uur eten. 20:00 uur medicijnen innemen. Tussen 21:00 en 22:00 uur op het toilet zitten. Daarna lekker slapen.

Ik leer bij deze ook de les dat ik nooit, maar dan ook nooit meer iets in de avonduren ga afspreken. Al gaat de koningin van Lutjebroek trouwen en ben ik haar enige gast op het feestje wat om 18:00 uur begint, ik ga er niet heen. Jammer, maar helaas. Deze pijn is het niet waard. Godnondeju zeg. Ik ga wachten tot de medicijnen werken en ik spreek jullie later weer. Goed weekend! β™₯

11 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Xamantha schreef:

  Sterkte πŸ’›

  1. Marion schreef:

   Dank je wel! Jij veel plezier vanmiddag! β™₯

 2. Evelyne schreef:

  Ai ai ai, hoe vreselijk dat je nu boeten voor je ‘zonde’. Kun je iets nemen tegen de pijn of moet je het even allemaal aanvaarden en doorstaan wanneer die opkomt? Sterkte meid!

 3. Rob Alberts schreef:

  Volgens schema leven.

  Ik spring uit de ban, wanneer het mij benauwd.
  Maar meestal leef ik volgens uitgesleten paadjes.

  Bemoedigende groet,

 4. mariellemarielle schreef:

  pffffff wat heftig!
  Veel sterkte!
  Is het al iets gezakt?

  1. Marion schreef:

   Ja hoor! Had in de ochtend meteen extra medicijnen genomen en in de loop van de middag ging het weer beter. Nog wel last, maar geen pijn meer πŸ™‚

   1. mariellemarielle schreef:

    Fijn dit te lezen!

 5. chucky1012 schreef:

  Wat verschrikkelijk!
  Hoop dat het nu weer gaat….
  Heftig zoveel pijn.

  Xoxo

  1. Marion schreef:

   Ja hoor, in de loop van de middag ging het weer wat beter! X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.