30 september 2018

Het is al laat, 23:18 uur om precies te zijn, maar nog voldoende tijd om toch nog even een blogje te schrijven. Niet dat ik iets te melden heb, maar ik wil zo graag die datumreeks voortzetten in de titels. Ik heb ook stiekem de titel van gisteren aangepast in een datum. Ziet er mooi uit, man. Ik heb ook een nieuwe header gevonden. Gewoon eentje van Pixabay geplukt. Daar staat zoveel moois op. Waarom energie verspillen als er al zoveel moois online staat?

Morgen is het alweer 1 oktober. Ik blijf nog steeds een gat in de lucht springen bij die datum. De kans dat het nu nog boven de 20 graden komt is niet groot en dat betekent zoveel vooruitgang voor mijn gezondheid. Als ik me nu ook nog eens netjes aan mijn leef- en eetregels houd, dan moet het helemaal goed komen met mijn lichamelijke gesteldheid.

Had ik het vandaag eindelijk een hele dag volgehouden om op te blijven, val ik zonder pardon om 18:00 uur al in slaap. Dat schiet natuurlijk ook niet echt op. Om 20:00 uur werd ik weer wakker. Precies op tijd om mijn medicijnen in te nemen. Ik heb nu met Peter de afspraak gemaakt dat hij me, mocht ik vaker om dit soort gekke tijden in slaap vallen, hij me gewoon bruut wakker schudt voor mijn medicatieronde. Het is niet anders. De regelmaat moet erin blijven.

Morgen is de workshop “How to build a sacred platform as a priestess and sensitive empath.” Nou, dat klinkt alsof die speciaal voor mij gemaakt is. De titel beschrijft precies datgene waar ik altijd zo ontzettend veel moeite mee heb. Iedere keer loop ik tegen de botheid, de ongevoeligheid en de afgunst van anderen aan, iets waar ik niet mee om kan gaan. Waar dit voor sommige mensen echt zo eenvoudig is al “gewoon niets van aantrekken” is dat voor mij niet eens een optie. Die keuze heb ik niet. Zou ik dolgraag willen, want dat zou het leven een stuk makkelijker maken, maar zo werkt het helaas niet.

Ik ben al begonnen met het opzetten van mijn nieuwe blog, maar weet nog niet hoe ik die precies de wereld in ga gooien, omdat ik nu al weet dat ik weer tegen diezelfde problemen aan ga lopen. Er zijn wel een aantal opties. Uiteraard de mogelijkheid de reacties uit te zetten, maar ook de optie om bijvoorbeeld mijn blog privé te houden of een overeenkomst aan te gaan met bezoekers van de site. Er zijn best wat mogelijkheden. Ben benieuwd wat er morgen allemaal uit die workshop gaat komen. Hopelijk leer ik er nog weer wat nieuwe dingen bij.

Al met al was het vandaag een redelijk goede dag vandaag. Ik ga nu nog even een uurtje een boek luisteren. Ik ben net begonnen aan De Noordzeemoorden, een vierdelige reeks thrillers van Isa Maron waarin rechercheur Maud Mertens en studente Forensische Wetenschap Kyra Slagter in aanraking komen met uiteenlopende moordzaken. Het eerste boek duurt 9,5 uur. Ik heb dus nog flink wat avonden te gaan voordat ik klaar ben met alle vier de delen. Voor degene die nog wakker zijn, fijne avond en slaap lekker straks. ♥

3 gedachten over “30 september 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.