Chromebook, Curvy Yoga en Stomen

Gisteren las ik een artikel over Chromebook. Ik had persoonlijk geen enkel idee, dus ik ging er wat meer over opzoeken. Een chromebook is een soort laptop die draait op … Jezus, weet ik veel. Volgens mij zit er geen Windows op of zo, is het ding razendsnel en gaat de batterij jottem lang mee. Ik weet het niet helemaal zeker, maar volgens mij heeft het vaak ook nog een touchscreen. Ik vond het er allemaal reuze interessant uitzien en schreef dit leuke dingetje dan ook maar meteen op mijn wishlist. Toen bedacht ik me ineens: is een chromebook dan niet gewoon precies hetzelfde als mijn tablet in combinatie met een toetsenbordje?

Jongens, wat was dit een fijne dag. Het is zo prettig om eens een keer te horen te krijgen dat wat je doet oke is. Het is echt om moedeloos van te worden van altijd ziek zijn. Altijd maar moe zijn. Altijd maar moeten horen: “Hoe  kan dat toch? Wat heb je verkeerd gedaan?” Mijn hemel, wist ik het maar. Voor veel mensen is het een achteloze vraag die ze eens in de zoveel tijd aan mij stellen. Voor mij is het een vraag die ik zo vaak gehoord heb dat ik ontzettend ben gaan twijfelen aan mezelf. Dit van vandaag, deze fantastische uitslagen, hebben me weer moed en zelfvertrouwen gegeven.

Ik ben niet blij met mijn ritme op dit moment. Ik sta wel lekker iedere dag om 8:00 uur op, maar vaak moet ik toch aan het begin van de middag alweer naar bed. De laatste dagen slaap ik bijna de hele middag. Dan ’s nachts ook nog eens een uurtje of acht. Dat is wel erg veel slaap en op deze manier glijdt het leven ook langzaam aan me voorbij. Ik hoop dat ik binnenkort weer wat meer energie heb om toch wat vaker naar buiten te gaan. En dat de ontstekingen weg gaan trekken, want dat duurt ook altijd erg lang. Op dit moment weer een nieuwe haard erbij op mijn bovenbeen. Lopen is vervelend nu. Nog geen wandeling in het bos dus.

Zaterdag een gratis proefles Curvy Yoga volgen samen met mijn zus. Ben heel erg benieuwd. Of het leuk is, maar vooral of het te doen is voor mijn lichaam. Ik moet wel oppassen. Net gestopt met Jouw Marktkraam en nu komt er alweer iets nieuws voor in de plaats. Maar eerst zaterdag afwachten. Geen voorbarige conclusies trekken.

Omdat ik de hele middag geslapen heb moet ik nu nog eten koken. Dat is ook echt een nadeel als je ’s middags slaapt. Trek in warm eten heb je niet. Toch proberen. Broccoli met aardappelen. Ik stoom tegenwoordig alles. Nou ja, groenten en aardappelen tenminste. Ik vind het ideaal! Aardappelen en groenten zijn in 8 minuutjes klaar vanaf  het moment dat  je ze in de magnetron zet.  Ik hoef niet te wachten tot het water kookt. Geen 20 minuten koken daarna en  in  de tijd dat het in de magnetron staat ruim ik de keuken op en bak ik een vegaburger of iets. Dus, lieve mensen, over 10 minuten ben ik klaar. Aanrader, dat stomen!

Voor nu een fijne avond en tot morgen!

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Door het stomen van diverse groentes etc. blijven de vitamines etc. goed behouden.
  Heerlijk hoort.
  Een chromebook heeft ook een hoop nadelen omdat het diverse functie’s niet heeft.
  Veel succes met yoga 👌

  Xoxo

  1. Marion schreef:

   Ja, dat begreep ik ook. Ik ga wat vaker mijn tablet gebruiken met het toetsenbordje. Komt denk ik op hetzelfde neer. Scheelt weer een berg geld.

   Dank je! X

 2. mariellemarielle schreef:

  Zo naar voor je dat je zoveel slaapt overdag! Ik gun je zoveel meer!!
  Chromebook ken ik niet.

  Ik wilde zeggen, “eet smakelijk” maar ik lees dit een paar dagen later hihi dus dan maar “goede bekomst”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.