Tip: The Magic of Embodiment (een jaar lang voor maar $ 3,- per maand)

Op 8 oktober a.s. begint The Magic of Embodiment, een spiritueel programma opgezet door Yarrow Magdalena. Dit programma duurt een jaar lang en je kan hier al aan deelnemen voor maar $ 3,- per maand. Ik heb ondertussen twee workshops van Yarrow gevolgd tijdens The Priestess Certification en meerder podcasts van haar geluisterd. Ik was meteen verkocht.

More about The Magic of Embodiment:Β 
The Magic of Embodiment is a year long online program starting in October 2018 that explores magic and ritual through the lens of embodiment and reclamation. It’s available to all Patreons on a sliding scale and includes monthly modules including tarot spreads, ritual ideas, recorded movement and journaling audio workshops, herbal recipes, play lists and explorations of the major arcana. Every other months we’ll also meet for live online workshops to get to know each other, ask questions, practice and share experiences. The program is meant to support you in finding your own magic, voice and power in a way that works for you.

Het programma is helemaal in het Engels, dus ik neem ook even niet de moeite dit te vertalen.Β Als je mee wilt doen aan het programma, dan kan je je aanmelden via Patreon. Door haar op Patreon te supporten voor minimaal $ 3,- per maand, krijg je automatisch toegang tot het programma The Magic of Embodiment. Ik zal de link naar Patreon onderaan dit artikel plaatsen.

Het is best een buitenkansje om voor zo’n laag bedrag per maand zo’n programma te volgen. Daarnaast is het vooral ook heel erg gaaf om iemand te supporten die haar passie met de wereld wil delen, zeker zo’n lief, leuk en mooi mens als Yarrow.

Goed, dat was even mijn tip voor de spirituele mensen onder ons. Hier volgen de links naar haar kanalen.

Patreon: https://www.patreon.com/daydreamingwolves/overview

Facebook: https://www.facebook.com/daydreamingwolves/

Website: http://www.daydreamingwolves.com/

Instagram: https://www.instagram.com/yarrowmagdalena/

Fijne dag allemaal!

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Loena schreef:

  Ja! Nog 3 nachtjes slapen en het is zo ver! Ik ben zo benieuwd naar alles wat komen gaat πŸ˜€

 2. mariellemarielle schreef:

  Fijn dat je dit gevonden hebt en hier zo mee bezig bent

  1. Marion schreef:

   Dit is heerlijk! En wie weet leer ik wel een creme maken waar mijn huid super op reageert. Hoe gaaf zou dat zijn!?!

   1. mariellemarielle schreef:

    Te gaaf!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.