Geen Yoga

Eergisteren kwam hij al opzetten; een fikse ontsteking op mijn bovenbeen. Gisteravond kon ik dan ook niet anders dan de yogales van deze ochtend afzeggen. Dit had ik natuurlijk al wel een beetje kunnen verwachten met die verdomde rotziekte van me, maar ik geef nu eenmaal niet zo snel op. Hoop doet leven, nietwaar? Aan de andere kant ben ik wel blij dat het nu al meteen misging, nog voor de eerste les. Op die manier hoef ik er niet eens aan te beginnen en moet ik nu gewoon voor eens en voor altijjd ophouden met dit soort dingen plannen, al is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Niets meer plannen voelt als bewust naast het leven gaan staan en dat is toch iets wat ik zo lang mogelijk uit probeer te stellen.

Spontaan afspraken maken. Durven om iemand te vragen of het NU uitkomt, dat moet ik gaan leren. Dat ik daar andersom vaak niet in staat ben, wil niet zeggen dat dit ook voor anderen geldt. Daarnaast, we kunnen allemaal nee zeggen en daar moet ik op leren vertrouwen, zowel bij mezelf als bij anderen.

Geen yoga. Geen sport. Geen werk. Geen vrijwilligerswerk. Geen vast schema. Geen weekindeling. Geen structuurjunkie, hoe graag ik dat ook zou willen. Ik moet het leven per dag, soms zelfs per uur, bekijken. Het is zoals het is.

Fijne zaterdag allemaal.

7 gedachten over “Geen Yoga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.