De rek is eruit

Jeetje mina, mensen, hoe lang gaat dit door? Gisteren de ontsteking, vandaag vreselijke buikpijn. Dusdanig dat overeind zitten eigenlijk geen optie is. Ik merk dat de rek er een beetje uit is na deze belachelijke zware zomer. Ik ben op en heb een pijnvrije periode nodig. Door de goede uitslagen vrijdag had ik even een opleving, maar als er dan direct weer twee van dit soort dagen volgen, dan zakt de moed me gewoon even in de schoenen. Vanavond om 21:00 uur nog een workshop. Hoe dan? vraag ik me nu af.

Vandaag zou een heerlijke dag worden. Vroeg opstaan voor Formule 1. Daarna lekker schrijven en een stukje leren. Om 13:00 uur even naar Jouw Marktkraam. Om 14:30 uur Vitesse en om 16:45 uur Ajax kijken. Ondertussen wordt mijn nieuwe mobiel nog ergens bezorgd, op zondag nota bene, en dan als afsluiter vanavond een creatieve workshop. Formule 1 heb ik gekeken, maar de rest zal er waarschijnlijk bij in schieten. Het is frustrerend. Heel frustrerend. Normaal kan ik dit soort klappen wel opvangen, maar de rek is er echt uit. Dat ik weinig kan, prima, maar dat ik datgene wat ik nog kan nu verdomme ook met heel veel pijn moet doen, dat is me even teveel.

Ik kan niets anders doen dan de dag weer in bed doorbrengen. Ik heb geen zelfmedelijden hoor, begrijp me niet verkeerd. Ik ben nog steeds dankbaar voor alles wat ik heb. Een goed bed om in te liggen. Internet. Een tablet. Straks een nieuwe telefoon. Een koelkast met eten en drinken. Niets om me verder zorgen over te maken. Ik ben alleen even boos en gefrustreerd. En moe. Heel erg moe ook.

Goed, het is wat het is. Morgen weer een dag. Fijne zondag allemaal.

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Heel begrijpelijk…..
  Goed dat jij je ei hier kwijt kan.
  Heerlijk mens ben jij toch ook πŸ‘Œ

  Ik wens jou heel veel sterkte en een fijne dag 😘

  1. Marion schreef:

   ❀❀❀

 2. Evelyne schreef:

  Ik snap dat het frustrerend moet zijn voor jou. Zelfmedelijden? Jij schrijft en zegt gewoon wat je voelt en daar is niets mis mee. Hopen op een betere periode straks. Sterkte.

 3. Geri schreef:

  Sterkte lieve meid. Je bent een kei.

 4. Rianne schreef:

  Zelfmedelijden is wat anders. Sterkte.

 5. Saar schreef:

  Je kan perfect dankbaar zijn met wat je hebt en gefrustreerd zijn over wat je moet missen. Want het is bij jou ook echt wel veel. Er vallen soms rake klappen bij jou en het is logisch dat het soms even echt niet meer gaat.
  Dikke knuffel, gewoon.

 6. mariellemarielle schreef:

  Jezelf uiten is heel iets anders als zelfmedelijden. Daarnaast is dit alles ook zo ontzettend veel.
  Heb echt diep respect voor jou.
  Sterkte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.