Nog drie jaar tarot

Een laatste stuiptrekking van Moeder Natuur die nog even het allerlaatste restje warmte eruit gooit vandaag. Voor mij is het helaas weer een opleving van ontstekingen, dat begon eergisteren al, maar voor de meeste mensen is het nog even flink genieten deze zaterdag.

Ondertussen ben ik druk met mijn opleidingen. De tijd die ik over heb besteed ik vooral aan boodschappen doen, de cavia’s verzorgen en slapen. Gisteren heb ik me aangemeld voor de uitgebreide tarot opleiding van drie jaar. Deze begint in januari en is op dezelfde manier opgebouwd als de Priestess Certification Program. Dat betekent dat ik ook echt mijn certificaten ga behalen als tarot lezer en dat vind ik toch wel een enorm toegevoegde waarde. Mocht ik in de toekomst dan toch nog als klein zelfstandige willen beginnen, dan heb ik die in ieder geval binnen. Maar eerst de opleiding. Die duurt drie jaar, dus ik ben tot 2022 onder de pannen met leren en studeren.

Dan is vorige week ook het programma The Magic of Embodiment begonnen. Ook een spiritueel programma met maandelijkse content. Deze duurt een jaar. Ik dus met drie programma’s, cursussen, opleidingen, hoe je het ook wilt noemen, bezig. Dat is best veel, maar het is leuk om te doen. Er is alleen wel een grote twijfel gerezen over NaNoWriMo. Toen ik plande daaraan mee te gaan doen, was The Magic of Embodiment nog helemaal niet in beeld. Nu is dat een programma met niet extreem veel content, maar het komt toch wel weer bovenop de andere twee die ik al doe. Ik ga er nog even over nadenken of dat haalbaar is. NaNoWriMo komt in ieder geval wel op de laatste plaats. Ik vind de andere programma’s leuker en belangrijker op dit moment.

Ondertussen is mijn koffie op en ben ik eigenlijk ook alweer uitgeluld. Ik heb niet zo heel veel te vertellen op dit moment. Maar, zoals jullie van mij gewend zijn, kan dat vandaag of morgen zomaar ineens omslaan.

Ik wens jullie een goed weekend.

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Zo leuk dat je daar ook aan gaat beginnen komend jaar 👌

  Fijn weekend Xoxo

 2. mariellemarielle schreef:

  wow knap hoor dat je dat gaat doen, nog drie jaar studie! Fijn dat je dit hebt gevonden

  1. Marion schreef:

   Ja, echt geweldig. Nooit gedacht dat leren ook leuk kon zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.