Netflix: The Haunting of Hill House

Zal ik gaan bloggen over koetjes en kalfjes? Of over edelstenen en mineralen? Zal ik eens gewoon echt heel erg eerlijk gaan staan? Oh er zijn zoveel mogelijkheden als het op bloggen aankomt. Dat is misschien ook wel het allerleukste aan bloggen; dat alles kan en alles mag. Dat je morgen aankondigt te gaan stoppen en overmorgen weer stug verder schrijft. Of dat je ineens een maand lang niets van je laat horen. Het kan gewoon. Eigenlijk hoef je in de blogwereld nooit na te denken over wat je wel of niet wilt. Behalve als het een bron van inkomsten voor je is natuurlijk, dan is het een heel ander verhaal. Voor mij is dat niet zo, dus ik kan lullen als brugman. Of niet. Het maakt geen ene ruk uit.

Voor nu ga ik eerst een middagje flink Netflixen. Even niet aan de jeuk en de pijn denken. Ik ga The Haunting of Hill House kijken. Heeft iemand hem al gezien?

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Xamantha schreef:

  Bloggen is zo’n fijne manier om dingen te delen, uitleg en inzicht te geven, contact te maken, maar toch vooral (voor mij althans) gevoelens te uiten en dingen op een rijtje te zetten – meer dan in een dagboek.

  Hill House staat in de wachtrij hier, we zijn bezig met American Horror Story. Fantastische serie maar er zitten triggers in. Kan ik op dit moment mee dealen door het vroeg in de avond te kijken, meteen stop te zeggen en Albert te vragen er ook alert op te zijn.
  Het is aardig klassieke horror met bezetenheid en enge nonnen. Leuk! πŸ˜‚

 2. Rob Alberts schreef:

  Ik Netflix niet.

  Veel plezier!

  Zonnige groet,

 3. chucky1012 schreef:

  Ik heb die zender niet.

  Xoxo

 4. Ilona schreef:

  Zit ergens in aflevering 6 of 7. Wel spannend!

 5. Jantine schreef:

  Ik heb gisteravond de eerste twee afleveringen gekeken. Tot nu toe vind ik het leuk! Man niet echt, die vindt het te verwarrend πŸ˜‰

  1. Marion schreef:

   Hihi bij Peter hoef ik hier ook niet mee aan te komen. Die weigert sowieso om horror te kijken, maar die wordt ook heel pissig van verhalen die zich in verschillende tijden afspelen. Meestal heeft hij dat pas halverwege de film door hahahaha!

 6. mariellemarielle schreef:

  Schrijf er gewoon lekker op los :-).
  Bevalt de serie, brrrr horror zou niets voor mij zijn hoor maar ik hoop dat jij het wel wat vind!

  1. Marion schreef:

   Ik moet bekennen dat ik hem ook niet kijk voor het slapen gaan. Dat gaat niet goed!

   1. mariellemarielle schreef:

    hihi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.