Wat het ook is en terug van de huisarts

Wat het ook is zijn die 500+ volgers! Wie zijn dat? Ik denk dat ik van een stuk of 50 mensen weet dat ze meelezen, maar wie zijn die andere 450? Is dat belangrijk dan? Nou, voor mij met mijn hysterische sociale angst en OPS wel een beetje. Ik heb liever wat minder volgers en dat ik weet wie er allemaal meeleest dan duizenden volgers. Vroeger, je weet wel, toen alles beter was, leek me dat geweldig. Hoe meer volgers, hoe beter. Daar ben ik wel een beetje van teruggekomen.

Wat het ook is, is dat ik nu alvast ga aankondigen dat ik me niets meer van anderen ga aantrekken op mijn nieuwe blog. Ik schrijf wat ik wil schrijven, wanneer, hoe vaak en als het mij uitkomt. Als je nu mee verhuist naar mijn nieuwe blog, dan weet je dat en kies je daar zelf voor. Ik vind dat voor mijzelf, met als allergrootste valkuil in het leven die van de extreme aanpassing, een heel erg prettig en rustgevend idee.

Ik ben net terug van de huisarts. Ze was onder de indruk. Dat is bij huisartsen niet zo’n heel goed teken. Volgens mij hoorde ik haar een zacht “holy moses” zeggen. Ja, dat zei Peter ook laatst toen ik mijn nachthemd uittrok. Het is geen kattenpis dit. Een zalfje waar ik op hoopte leverde een lachje op bij mijn huisarts. “Hier valt echt niet tegenop te smeren, dame.” Antibiotica dus. Tot mijn grote verbazing durfde ik aan te geven dat ik niet de standaard AB wilde. “Misschien kunt u het even opzoeken in het systeem. Degene die standaard voorgeschreven wordt kan ik niet tegen. Ik wil dus die andere, die ik als laatste heb gehad.” Ik wil? Hoor ik mijzelf daar gewoon ik wil zeggen? Ik ging van trots spontaan iets rechter op zitten. Als het goed is heb ik met deze AB veel minder last van bijwerkingen. Iets wat ook weer vreemd is, zei de HA, want deze wordt juist vaak vermeden omdat hij zoveel bijwerkingen geeft. Mij verbaast het allemaal niets. Bij mij heeft zo’n beetje alles een omgekeerd effect.

Goed, ik ga afzien de komende dagen en daarnaast heel hard duimen dat de AB gaat werken. De nieuwe blog is bijna klaar, dus de link volgt spoedig.

22 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Christine schreef:

  Laten we dat hopen inderdaad Marion, goed gedaan meis!! Beterschap !!

  1. Marion schreef:

   Dank je wel. We gaan het zien!

 2. Karen :) schreef:

  Woehoee! Iets met cheerleading minions! Wat goed Marion, dat je duidelijk hebt aangegeven wat je nodig hebt. En ik stap ook mee over naar je nieuwe blog πŸ™‚ rustige dagen hoop ik ❀

  1. Marion schreef:

   Ja, echt superblij om! Gigantische stap en ook nog omdat het een vervangende huisarts was. Of wacht, misschien was het daarom wel makkelijker. Hoe dan ook, I did it! Tof dat je meegaat! β™₯

 3. Jantine schreef:

  Zou fijn zijn als het helpt ja! En wat ontzettend goed van je, dat je hebt aangegeven wat je wil πŸ˜€

  Ik ga ook mee naar je andere blog.

  1. Marion schreef:

   Ja, echt he! Zo blij! Anders had ik eerst weer een nacht ellende gehad en dan morgen weer opnieuw naar de apotheek. Het lijkt zo logisch en simpel, maar het was echt te gek dat het lukte! πŸ™‚ Yes, leuk dat je meegaat!

 4. Marcus schreef:

  Goed van je dat het durft aan te geven, ik durf wel bijna te zeggen dat een grote stap was, dat je die andere wilde. Natuurlijk ga ik mee, als het mag, naar je nieuwe blog.

  1. Marion schreef:

   Ja, ik was ook verbaasd, maar erg blij dat ik het vroeg. Zo fijn dat vele van jullie het begrijpen! En tuurlijk, graag zelfs!

 5. Rob Alberts schreef:

  Meer voor jezelf opkomen.
  Duidelijk aangeven wat jij wilt.

  Klinkt goed!

  PS: je hebt toch nooit voor mij geblogd. Wel ga ik graag mee met jouw verhuis.

  Vriendelijke groet,

  1. Marion schreef:

   Gek is dat ja, dat ik steeds meer het idee kreeg voor anderen te bloggen ipv voor mezelf….

 6. Anouk schreef:

  You go girl! Hopelijk helpt deze AB snel. Ik ben ook benieuwd naar je nieuwe blog πŸ™‚

  1. Marion schreef:

   Ik hoop het ook! 😊

 7. chucky1012 schreef:

  Heel goed om te laten weten hoe een medicijn bij jouw werkt….
  Ik hoop van harte dat het goed helpt.

  Ben benieuwd naar je nieuwe blog Xoxo

  1. Marion schreef:

   Hij is bijna klaaaaaaar!

 8. Stiekem ben ik toch wel erg blij dat je niet helemaal gaat stoppen met bloggen!

 9. Xamantha schreef:

  Ik zit me hier toch een partij trots op jou te zijn!
  Natuurlijk verhuis ik mee πŸ’›

 10. Lot schreef:

  Amoxiciline kan ik ook niet tegen, krijg ik altijd jeuk van en darmproblemen. Pas als ik lees hoeveel moeite het jou kost om dan een andere te vragen besef ik dat dat voor mij gewoon is.
  Ik ga graag mee naar je nieuwe blog ook

 11. Katrien schreef:

  Ik ben een stille volger die af en toe reageert maar heel veel haalt uit je blog. Je schrijft heel oprecht, menselijk, grappig, ik hou ervan. Ik ben dus alvast heel benieuwd naar je nieuwe blog.
  Ik duim voor nu mee dat de antibiotica hun werk doen Γ©n dat je niet al tΓ© veel last hebt van nare bijwerkingen.

  1. Marion schreef:

   Dank je wel, Katrien. Dat is is heel fijn om te lezen.

   Tot nu toe gaat het redelijk met de AB. Heb wel koorts ondertussen en vlieg van koud naar warm. Vest aan. Vest uit. Vest weer aan. Het zal even doorzetten zijn de komende tien dagen, maar het is voor het goede doel! β™₯

 12. mariellemarielle schreef:

  wow super dat je het hebt aangegeven!!! Echt goed om te lezen, ik hoop dat het snel aanslaat en je niet teveel last krijgt van je darmen etc.

  Ik ben echt benieuwd hoe het zal gaan lopen met je blog!

  1. Marion schreef:

   Geen last van de darmen! Ik ben echt blij dat ik om die andere heb gevraagd!

   1. mariellemarielle schreef:

    oh!! gelukkig! Merk je al verbetering?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.