Marion Is Here

Ik ben hier!!! Er is iets misgegaan op mijn andere blog. Ik wil altijd graag een directe domeinnaam, dus zonder .wordpress erachter en dat ging eerst goed, maar daarna fout. Wat weet ik niet, want er stonden allemaal giga vage termen in de mail. ICANN en WHOIS Data Reminder Policy en zo. Ik moest allerlei linkjes aanklikken en dingen verifiëren. Ik moest ook een soort contract aangaan in verband met nieuwe regels. Mijn hemel. Ik moet even uitzoeken wat dat allemaal is. Het zal vast allemaal kloppen, maar tot die tijd ben ik even hier.

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Lot schreef:

  Het wordt je niet makkelijk gemaakt. Maar het komt vast wel weer goed, je lost zo vaak iets weer goed op

 2. christine schreef:

  Als je maar ergens bent meis…

  1. Marion schreef:

   Hahaha haha die is grappig ❤️

 3. chucky1012 schreef:

  Is goed geeft niets.
  Veel succes om alles goed uit te kunnen zoeken…

  Xoxo

 4. mariellemarielle schreef:

  Kan ook niet meer op je nieuwe blog zag ik

  1. Marion schreef:

   Klopt. Hij staat geparkeerd. Waarschijnlijk blijft dat zo.

   1. mariellemarielle schreef:

    oke, nu ja, volgens mij heb ik het meeste wel kunnen lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.