Voorgevoel

Het begon gistermiddag. Een onbestendig gevoel. In mijn buik. Een lichte vorm van angst. Het lijkt nog het meest op de vulnerability hangover. Voor wie niet weet wat dat is, google er maar eens op. Sinds kort weet ik dat heel veel mensen dat af en toe hebben. En toch is het dat ook niet. Ik heb me niet extreem kwetsbaar opgesteld. Ik heb niet iets gedaan of gezegd wat ik beter niet had kunnen doen. Ik weet niet wat het is, maar het voelt heel naar. Het lijkt nog het meest op de onrust die ik had voordat mijn vader de allereerste keer te horen kreeg dat hij kanker had. Het woord kanker was nog niet gevallen, we hielden er niet eens rekening mee, we dachten er niet eens over na. Dat kon hem, ons, niet gebeuren. Toch zei ik het tegen Peter de dag ervoor. Het is niet goed. Het is niet oké. Hij heeft niet lang meer. Dat was ook precies wat hij te horen kreeg de volgende dag. Gelukkig kwamen er achter de woorden u heeft niet lang meer nog de woorden als we niets doen. Zoals jullie weten deden ze wel wat en liep het goed af. Maar nu heb ik dus weer datzelfde onbestendige, onrustige gevoel. Ik ging er gisteravond mee naar bed en werd er vanochtend mee wakker. Ik kan me gewoon niets bedenken wat die onrust veroorzaakt. Het is alsof er iets is wat ik vergeten ben, maar ik denk dat het nog moet gebeuren en dat er nog geen sprake is van vergeten. Het is een vreselijk naar voorgevoel en ik kan alleen maar hopen dat het uiteindelijk niets blijkt te zijn.

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Jeetje ik hoop van harte dat het niets toch niets zal zijn….

  Fijne dag Xoxo

  1. Marion schreef:

   Soms heb ik dit ook als ik heel levendig gedroomd heb, bedacht ik me net. Misschien dat dat het is. Dan herinner ik me het niet, maar voelt het toch alsof er iets aan de hand is. Het zal allemaal wel meevallen. X

   1. chucky1012 schreef:

    Dat is mogelijk… Xoxo

 2. mariellemarielle schreef:

  oh wat naar!!! Hoe gaat het nu?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.