Jip naar de dierenarts

on

Jip is naar de dierenarts. Eigenlijk niet echt iets bijzonders; zijn kiezen moeten weer geknipt worden. Toch heb ik van ellende de hele nacht geen oog dicht gedaan. Ik snap er helemaal niets van. Hij is al zo vaak bij de dierenarts geweest. Ik vertrouw hen voor de volle 100%. Ik laat Jip er altijd met een goed gevoel achter. Vandaag had ik echter mijn twijfels. Ik ben zo zenuwachtig. Hij is al zo oud en dan die narcose weer. Maar ja, doen we het niet, dan kan hij straks niet meer goed eten.

Vrijdag was ik ook al zo nerveus. Donderdag had ik de afspraak gemaakt. Misschien had dat vervelende voorgevoel hiermee te maken. Ik ben gewoon bang dat er iets met hem gebeurt. Nergens voor nodig. Hij is daar in goede handen. Toch hoop ik dat deze dag rap voorbij zal gaan. Dat ik hem snel op kan halen en dat hij vanavond weer ouderwets kan bekvechten met Mobster om wie de beste slaapplek krijgt.

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Heel veel sterkte Xoxo

 2. Rob Alberts schreef:

  Sterkte

  Bemoedigende groet,

 3. Xamantha schreef:

  Sterkte vandaag! 🍀

 4. mariellemarielle schreef:

  Het blijft naar en spannend als je dier iets heeft!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.