Stilte voor de storm

Jullie dachten dat het stil zou blijven vandaag, hè? Nou, dat was ook bijna het geval geweest. Wat een ongelooflijke klotedag was dit weer. Was! Want hoe verder de dag vordert, hoe beter het met me gaat. De ergste pijn trekt heel langzaam weg. Ik heb nog wel de hele dag op bed gelegen, maar als deze stijgende lijn zich vannacht zo doorzet, dan heb ik goede hoop voor morgenochtend als ik wakker wordt. Hoop in de zin van verwachtingen. Niet die andere hoop. Dat mag wel even wat minder de komende dagen.

Met Jip gaat het ook weer een stuk beter. Die was gisteren behoorlijk van slag. Heeft nog twee keer extra pijnstillers gehad, maar vandaag kon hij alweer zonder. Hij heeft zelfs wat hardvoer gegeten en hij zit ook alweer met Mobster samen in één kooi. Eind goed al goed, zo lijkt het.

En toen kreeg ik de hik. Pleurt op, zeg.

7 gedachten over “Stilte voor de storm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.