NaNoWriMo en nieuwe medicijnen

NaNoWriMo gaat niet door voor mij. Dat zat er wel in natuurlijk. Ik had me er wel op verheugd, maar vind het ook geen ramp dat het nu niet lukt. Als je een boek wilt schrijven in een maand tijd moet je je wel een klein beetje gemotiveerd en geïnspireerd voelen en nu ik zoveel pijn heb is dit alles ver te zoeken. Ik kan me al amper concentreren op een losse blog hier, laat staan een heel boek.

Mijn hele systeem is naar zijn gootjes door die ene stomme pil. Ik ben er denk ik extra boos over, omdat het gewoon niet nodig was geweest. Achteraf lullen is altijd makkelijk natuurlijk, maar ik heb mijn lesje wel geleerd voor de volgende keer. Deze pijn en ellende heb ik jarenlang gehad. Ik was er eindelijk vanaf, tenminste, het was er niet meer continue, en nu is dat weer om zeep geholpen. DOOR DIE ENE STOMME PIL! Gelukkig weet ik nu dat ik voor de rest een goede afstemming heb van eten, medicijnen en rust, dus ik weet dat het wel goed komt. Het heeft alleen even tijd nodig. Tijd die ik uiteraard in overvloed heb. Dat dan weer wel.

Toeval of niet, vanmiddag kwam er een doosje medicatie binnen. Voor het herstel van de darmen voor mensen die PDS hebben. Ik heb me daar ooit een keer voor aangemeld en nu lag het op de deurmat vanmiddag. Het is destijds in overleg met mijn MDL-arts gegaan, dus don’t worry, ik slik niet zomaar iets. Om mezelf niet te laten beïnvloeden door ervaringen en meningen van anderen ben ik niet gaan googelen op dit medicijn en hou ik de naam van het medicijn ook voor me. We weten hoe dat gaat tegenwoordig. Iedereen heeft overal wel wat over te zeggen. Zowel positief als negatief. Ik kan alleen maar hopen dat het voor mij iets zal doen. Slechter dan dit kan het toch niet worden.

Verder heb ik niet veel te melden. Ik strompel naar de supermarkt ’s ochtends, zo vroeg mogelijk, verzorg de cavia’s en ga weer naar bed. Meer zit er niet in. Waardeloos. En dat dus allemaal … DOOR DIE ENE STOME KLOTE PIL!

Hahaha. Fijne avond, mensen. ♥

15 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Rob Alberts schreef:

  Heb je de apotheek en de betreffende apotheek medewerker nog eens geïnformeerd? Hier lees ik duidelijk jouw ongenoegen. Maar jouw apotheek is en blijft verantwoordelijk voor die ene pil,

  Excuses helpen nu niet meer. Maar de toezegging dat ze in het vervolg zorgvuldiger omgaan met jouw medicatie lijkt noodzakelijk …

  Meelevende groet,

  1. Marion schreef:

   15 november ga ik erheen en dan ga ik het doorgeven en moet het in het systeem gezet worden. Ik heb overwogen te bellen, maar ik denk dat het beter is als ze mijn gezicht erbij onthouden. Dat is tenminste mijn ervaring geweest in mijn werk; mensen die hun verhaal aan de balie doen worden beter in het geheugen opgeslagen dan via de telefoon.

   1. Geri schreef:

    Mijn ervaring ook. Ik haalde regelmatig collega’s naar de balie. Ik wist dan wordt het moeilijk vragen te negeren. Sommige collega’s kwamen, sommige niet. Zo leerde ik daar ook veel van. Wie ik kon benaderen wanneer iemand echt hulp nodig had. En wie liever in zijn/ haar torentje bleef zitten. Sterkte Marion. Hoop dat dit nooit meer gebeurd.

  1. Marion schreef:

   Thanks. Zal het nodig hebben 😏

 2. Rianne schreef:

  Sommige pillen… Zou je je ergste vijand nog niet gunnen.. Sterkte

 3. Echt zo vervelend dat die ene pil je zoveel ellende bezorgd. 😦

 4. mariellemarielle schreef:

  pffff echt naar zeg, je leven is al zo beperkt en 1 pil maakt het nog eens 10x erger!
  Ik zou echt goed zeggen wat er allemaal misgegaan is (hihi…misschien wat bewijs aanleveren 😉 ).

  Sterkte met alles en ook met dat nieuwe medicijn!

  lieve groetjes

  1. Marion schreef:

   Het zal vast ook de hele AB kuur geweest zijn, maar die ene pil heeft het wel allemaal in werking gezet. Tot die tijd ging het goed en daar baal ik dan extra van. Zal me in ieder geval niet weer gebeuren. Dank je!

 5. Marry schreef:

  Jammer zeg, van dat verhaal dat vast al in hoofd zat.

  1. Marion schreef:

   Geef niet. Als ik eraan meedoe wil ik er ook plezier aan beleven. Volgend jaar weer een kans.

 6. Lot schreef:

  Je kan toch wel verder schrijven aan een boek? Hoeft toch niet in een maand af, dan valt het niet onder die uitdaging ook goed .

  1. Marion schreef:

   Ik ben nog niet eens begonnen. Met zoveel last en pijn ben ik al blij als ik een blogpost kan schrijven. Daarnaast vind ik juist de uitdaging zo leuk. Het tegelijk starten met andere schrijvers, bloggers en bekenden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.