7 november 2018

19:36 uur en net wakker. Vanochtend op de koffie geweest bij mijn ouders en ook de afgelopen dagen ben ik behoorlijk actief geweest. Ik stapte weer eens op de fiets, bracht een paar pakketjes weg en verving de accu van de auto. Het is echt heerlijk om weer wat te kunnen. Met deze lagere temperaturen verdwijnen alle ontstekingen als sneeuw voor de zon en kan ik eindelijk weer een beetje leven. Dat ik vervolgens een middagje moet bijslapen kan me dan niet schelen. Het is heerlijk om weer wat te kunnen. Met alle eerlijkheid? Ik besef nu pas hoe vreselijk zwaar het is geweest vanaf mei dit jaar. En dan te bedenken dat de periode daarvoor ook vreselijk zwaar was, aangezien mijn vader op 14 mei zijn laatste chemokuur had.

Waar het voorheen altijd een slecht teken was als het stil bleef op mijn blog, denk ik dat het de komende weken, misschien wel maanden, juist een heel goed teken is als het hier wat stiller blijft. Ik hoop nog even de natuur in te kunnen één dezer dagen. Genieten van het bos en de herfstkleuren. Ik hoop wat vaker bij mijn ouders en zus langs te kunnen en wat meer tijd met de cavia’s door te brengen. Die hebben ook weinig aandacht gehad de afgelopen weken. Verder kan ik me weer op en top concentreren op de twee opleidingen en de cursus die volg.

De boompjes en de vilten engelen die ik hoopte voor de kerstperiode te kunnen gaan maken, liggen weer even in de wacht. Mijn handen blijven geïrriteerd en zodra ik ze meer gebruik dan normaal, en vooral met vreemde stoffen en materialen aan de gang ga, begint de ellende weer opnieuw. Ik ga kijken wat ik kan doen. Ik vermoed dat het wat spulletjes maken wordt voor familie en vrienden en heeeeeeeel misschien komt er nog wat in de Etsy Shop, maar dat is allemaal afhankelijk van de energie en de lichamelijke gesteldheid. Ik kan niets plannen. Geen afspraken maken. Dat begint zich steeds meer in mijn systeem te settelen en ik begin er ook steeds meer vree mee te krijgen.

Fijne avond allemaal. ♥

10 gedachten over “7 november 2018

  1. Ik ga lekker meejuichen hoor. Wat een fijn nieuws voor je! Dat die temperaturen maar zo blijven dan 🙂 Ik kan nog wel even van dat herfstweer genieten 😀
    Heb jij overigens geen last in de winter van de kou? Enkel van de warmte in de zomer?

    1. Ja, de ontstekingen, eigenlijk de bacterie, gedijt erg goed bij warmte en vermenigvuldigd zich dan razendsnel. De plekken die nu overblijven, waar de ontstekingen blijven terugkomen, zijn ook echt de warme plekken op het lichaam, zoals oksel, liezen, etc.

  2. Heel erg fijn dat je weer wat dingen kan ondernemen. Hopelijk kan je de komende tijd lekker genieten van de natuur. Wel met een herfstzonnetje erbij hoor.
    En ook heel erg fijn dat je vader goed nieuws heeft gekregen (las ik op twitter, maar zo heb ik meteen alle vliegen in een klap).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.