Alweer lunchen

Zo, dat was me het artikeltje wel gisteren. Bedankt voor al jullie reacties. Het begrip, of misschien niet eens dat, enkel het lezen en het er laten zijn, is voor mij weer een stap van verwerking. Voorheen was daar de angst dat mensen zouden denken dat mijn beeld vertekend zou zijn. Ondertussen heb ik daar goed over nagedacht, teruggedacht en met collega’s gesproken die er getuige van zijn geweest en nee, mijn beeld is niet vertekend. Ik heb het in mijn hoofd niet erger gemaakt dan het was. Sterker nog, ik ben iemand die alles altijd minder erg maakt dan het is. Ik hoef daar niet meer bang voor te zijn. Hoe dan ook, het deed me goed gisteren het verhaal nogmaals van me af te schrijven.

Ondertussen is het vandaag 15 november en ga ik straks met een oud-collega, ondertussen vriendin, lunchen. Bij de Oude Tol, het tuincentrum hier op de hoek waar ik gisteren ook met mijn ouders geluncht heb. Kwam toevallig zo uit. Nadat ik gisteren hier het verhaal over mijn werkverleden had gedumpt, kwam er toch veel oud zeer omhoog. Precies op dat moment appte mijn moeder of zin had om mee te gaan kerstshoppen. Ik wilde eerst nee zeggen, ik ging tenslotte vandaag al, maar bedacht met tijdens het typen. Ik ging wél. Ik kon de afleiding goed gebruiken. Het was een goede beslissing. Het was gezellig en de lunch was heerlijk. Vandaag gaan we gewoon lekker weer, maar dan in ander gezelschap.

Het feit dat ik twee dagen achter elkaar buiten de deur kan lunchen zegt veel. Het gaat beter. Het gaat weer goed na al het gedonder met de antibiotica. En aangezien ik geen flauw idee heb hoe lang het zal duren, neem ik het ervan. Als het morgen nog steeds goed gaat, stap ik weer even op de fiets en rijd ik naar de stad. Ik moest daar iets halen, maar ben alweer vergeten wat. Oh ja, kerstmokken. Ik wil even de kerstsfeer in huis halen en bij de Action hadden ze ontzettend leuke mokken voor maar € 0,79. Dat is een prijsje, daar kan je zelf niet voor maken zou mijn vader zeggen.

Ik ga nog even een kop koffie zetten en voor degene die mij ook volgen op Instagram, jullie zien over een uurtje of twee mijn lunch wel voorbijkomen!

Fijne donderdag!

4 gedachten over “Alweer lunchen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.