Langste lunch ever

Gisteren een heerlijke dag gehad met Janekijn. We gingen lunchen. Waren om 12:30 uur bij het tuincentrum en ik was pas rond 17:00 uur weer thuis. Langste lunch ever! Het eten en drinken was heerlijk, maar vooral het gezellig samenzijn was zooooo fijn. De tijd vloog, net als alle voorgaande keren. Het is zo fijn om iemand te kennen waarbij ik geen enkele angst en onzekerheid voel. Waarbij ik me zo op mijn gemak voel dat ik geen moment na hoef te denken over wat ik zeg, niet zeg, wel of niet doe. Dat is lang geleden voor mij. Grappig. Dat je wel regelmatig contact hebt als je elkaar tegenkwam op het werk, dat je wel merkte dat het klikte, maar dat de vriendschap pas ontstaat op het moment dat je geen collega’s meer bent. Erg tof.

Vandaag even heel kalm aan doen. Ondanks het lange zitten heb ik betrekkelijk weinig last. Ik had eigenlijk even op de fiets naar de stad gewild vandaag, maar dat is net even too much. Dat stellen we uit tot volgende week. Ik moet alleen even wat kleine boodschappen doen en een pakje wegbrengen, maar dat kan gelukkig allemaal hier in het winkelcentrumpje op de hoek.

Ik wens jullie allemaal een fijne vrijdag en alvast een goed weekend. β™₯

10 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Gezellig en zo een uitje had jij verdient πŸ‘Œ

  Happy Friday πŸ˜‰

 2. Zo’n hartsvriendin is goud waard.
  Broodje ziet er heerlijk uit. Daarnet beet ik per ongeluk in mijn laptop-scherm – is me niet goed bevallen!

 3. Lot schreef:

  Dat is fijn voor je!

 4. Marijke schreef:

  Wat een kadootje, zo’n middag en zo’n vriendin! Herkenbaar ook. Cheers to mooie vriendschappen en lange lunches!

 5. mariellemarielle schreef:

  Dat klinkt echt als een hele fijne vriendschap! Wat heerlijk voor je/jullie!

 6. yvoco schreef:

  Wat fijn! Het is je gegund

 7. Deborah Hamar schreef:

  Zalig als je zo’n persoon in je leven hebt waar je compleet jezelf mag, kan en ook durft te zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.