Zondag 18 november 2018

Goedemorgen, leuke mensen! Hoe gaat het met jullie? Hoe bevallen de lagere temperaturen? Het is dan wel koud, maar ik zie vaak een prachtige strakblauwe lucht met een uitbundig zonnetje en dat is toch ook wel mooi. De eerste kerstbomen verschijnen hier en daar in beeld. Vooral op Instagram zie ik er al regelmatig een paar voorbij komen. Ik twijfelde even, ga ik hem stiekem ook al opzetten, maar ik doe het niet. Ik wacht tot 1 december. Ik wil niet dat het straks kerst is en dat ik al uitgekeken ben op de kerstboom. Ik ken mezelf. Dat gaat gebeuren als ik te vroeg van start ga. Nog 13 daagjes wachten dus.

Ons bescheiden kerstboompje komt op de slaapkamer te staan. Ik lig tenslotte erg veel op bed, dus het leek me een goed idee om hem daar neer te zetten. Peter was dolgelukkig, want die heeft een pleurishekel aan alles wat met kerst te maken heeft. Hij blij, ik blij. Ideaal.

Ik schreef een poosje terug over een Introvert Online Marketing Workshop. Dit was ontzettend zinvol en nu heeft zij een jaarprogramma opgezet. Ik steun haar al op Patreon en daarom kan ik ook dit programma gaan volgen volgend jaar. Dan kan ik mij eens goed gaan oriënteren of ik mijn plan om een eigen webshop op te zetten toch door ga zetten, maar dan wel met een beter plan dan de vorige keer. Is jullie investering in mij toch niet helemaal voor niets geweest. Wat ook fijn is is dat ik ergens rond de maand april een herkeuring heb bij het UWV. Ik ben dan al een stukje op weg met deze cursus en kan dan direct mijn opties met het UWV eens bespreken. Ik weet dat er vroeger mogelijkheden waren om zelfs gefinancierd te worden door het UWV, maar het punt is dat je dan uit de WIA moet. Je gaat dan als ZZP-er aan de slag. Echter ik weet niet of dat haalbaar is voor mij. Het zou fijn zijn als mijn inkomsten gewoon ingehouden konden worden van mijn uitkering. Dus dat ik niet als ZZP-er aan de bak ga, maar bijvoorbeeld via Patreon of Etsy, waarbij het uitgangspunt hobby is. Ik ben benieuwd wat voor mogelijkheden het UWV daarvoor heeft. Ik ga er wel vanuit dat ze er positief tegenover staan, want uiteindelijk kan ik dan een deel van mijn uitkering maandelijks terugbetalen.

Dit is wel het laatste programma waar ik aan begin hoor. Op dit moment volg ik vier programma’s. Tarotschool, The Priestess Certification Program, The Magic of Embodiment en dan straks dus DIY Business Magic. The Magic of Embodiment is een heel relaxt programma. Daar zit geen enkele druk achter. Dat is pure ontspanning. Tarotschool en the priestess program zijn een iets ander verhaal. Daar moet je wel eindverslagen inleveren om je certificaten te behalen, maar dat is ook wel prettig. Het stimuleert je toch om bij te blijven in het lesprogramma en stel dat ik er in de toekomst iets mee ga doen, dan is het natuurlijk supergaaf als je op je site kan vermelden dat je gecertificeerd tarotlezer bent.

Vandaag zondag. Een heerlijk rustig dagje. Het volgen van een aantal cursussen geeft me wel de mogelijkheid om Loving Lazy Sundays weer in te voeren. Hier in huis dan, hè? Niet zozeer op mijn blog. Misschien dat dat nog wel weer komt, maar dat zie ik wel. Ik wens jullie voor nu een hele fijne zondag. Geniet ervan!

9 gedachten over “Zondag 18 november 2018

 1. Goedemiddag…
  Leuk dat er bij jullie een kerstboom op de slaapkamer komt te staan 👌
  Jij bent heel goed bezig met al die cursussen.
  Fijn dat jij nu de temperaturen nu veel lager zijn jij je wat beter voelt.

  Een fijne dag 😘

  1. Ja! Ik vond het wel goed bedacht. Als hij hier op de slaapkamer staat kan ik volop genieten. Kerstlichtjes, kerstmuziekje, kaarsje erbij. Heerlijk! Jij nog een fijne avond!

 2. hoop dat je een fijne dag hebt!
  Ja kerst komt alweer dichtbij! De tijd vliegt!! Soms wel “eng” hoor, zeker als je dan soms kijkt wat je nog moet doen (bijv studie).

  Leuk dat je weer iets gaat volgen, succes ermee!

  XXX

 3. Zondag is in deze gemeente echt een rustdag en daar doen we graag aan mee dat s niet uit religieuze overwegingen. Iedereen zou een rustdag moeten plannen.
  De koud vind ik niet erg maar heb toch echt liever 25 graden. Hond stond vanmiddag ook te biibberen toen ze ven moest wachten buiten, ze is oude geworden de laatste weken vrij plotseling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.