Privé blog

Vorige maand ben ik begonnen met een privé blog, zoals jullie wellicht nog herinneren. Ik had daar nu even een paar dagen niet geschreven en ging even teruglezen. Mijn hemel, wat een verschil. Met hier op Mijn Kladblog, bedoel ik. Ik schrijf daar echt veel meer als mezelf. Ik ben echt een beetje perplex. Dit had ik niet zien aankomen! Ik dacht dat ik hier verdomd oprecht en mezelf was, maar dat valt even tegen. Niet letterlijk. Ik vind het wel grappig en ik vind het ontzettend leuk om het verschil te zien. Hoe je je onbewust toch nog zo enorm aanpast! Nee, dit had ik echt niet verwacht. Heel grappig.

Het verschil zit hem vooral in het spirituele. Ik heb erover nagedacht en ik denk dat me dat simpelweg heel dicht aan het hart ligt. Ik zou het allemaal best willen delen, maar ik besef ook wel dat ik het toch niet over kan brengen op de manier die ik bedoel, omdat het voor mij zo ontzettend een gevoelskwestie is die niet in woorden uit te drukken is.

Grappig, ik had deze echt niet aan zien komen. Ik ga boodschappen doen, want de cavia’s jagen elkaar de tent uit.

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Rob Alberts schreef:

  Off topic:

  Ik heb even op een website gekeken:
  Thatsit balance

  Dat is het stoeltype dat ik gebruik.

  Door de kniezit ontspannen vooral de spieren in de onderrug.

  Door het schommelen is er tegelijkertijd een lichte onmerkbare spierversteviging.

  Vrolijke ovhtendgroet,

  1. Marion schreef:

   Ik ga het checken. Had gisteren ook nog even verder gekeken, maar denk dat Peter erg veel moeite gaat krijgen met gaan zitten en opstaan. Hij heeft al bijna een sta op stoel nodig.

 2. Rob Alberts schreef:

  Tja, die wiebel-staan-krukken zouden dan juist een goede oplossing voor hem zijn.
  Of een kruk met een zadelzit in hoogte verstelbaar.

  Vriendelijke groet,

  1. Marion schreef:

   Peter heeft stevigheid nodig om op te staan. Hij is bijna 2 meter. Hij heeft ook support nodig in zijn rug. Het is geen onwil hoor, we zijn al een jaar aan het zoeken. Zo’n wiebelende stoel gaat bij hem echt niet goed.

   1. Rob Alberts schreef:

    Ik blijf er van overtuigd dat de Thatsit Balans de beste oplossing is voor hem.

    Met mijn bijna 2.00 en meer dan 100 kilo heb ik er baat bij.

    Ik zit ontspannen en juist niet wiebelend op deze stoel.

    Bij de eerste ervaring ben ik er van overtuigd dat jij Peter nooit meer in een andere stoel krijgt.
    Geschikt voor aan tafel, aan een buro, op het balkon en voor de tv.

    Zullen we het hierbij laten???

    Vriendelijke groet,

    1. Marion schreef:

     Hahaha ja strak plan!

 3. mariellemarielle schreef:

  hey
  dat is een bijzonder inzicht zeg!
  Je schrijft dat je het niet goed kan verwoorden maar op je andere blog lukte dat dan wel/ beter?

  Ik denk ook dat sommige dingen niet altijd in woorden te vatten zijn, wel heel mooi dat jij er zoveel aan hebt!

  Fijne dag!

  1. Marion schreef:

   Nee ook niet, maar omdat ik dan weet wat ik precies bedoel hoeft dat ook niet. Aan anderen iets uitleggen vergt vaak toch wat meer woorden en dan nog lukt het meestal niet. Niet zoals ik het graag wil in ieder geval 😊

 4. chucky1012 schreef:

  Wat goed van jou 👌
  Zeker om je interesse daarvoor veel meer is.

  Xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.