Dagje bikkelen

Vannacht rond een uur of twee in slaap gevallen en om zes uur vanochtend stond ik alweer onder de douche. Ik werd (word) gek van de pijn in mijn buik. Gisteren al extra pijnstillers genomen, maar dat blijft misselijkheid opleveren. Het advies is om deze pijnstillers niet op de nuchtere maag in te nemen, maar aangezien ik kotsmisselijk word als ik me aan die voorschriften houd, ga ik het vandaag eens wél op een nuchtere maag proberen. Wie weet helpt dat. Dit is in ieder geval niet echt te doen.

Vandaag een dagje bikkelen en misschien eens een begin maken met mijn selectie voor de Top 2000.

Fijne dag allemaal!

10 gedachten over “Dagje bikkelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.