Rituals Adventskalender

on

Gisteren heb ik voor mezelf een gigantisch cadeau gekocht. Een echt compleet overbodig luxe cadeau. Normaal kan ik me dat niet veroorloven, maar nu wel, dankzij het geld wat we van mijn ouders hebben gekregen. Het gekke is, hoewel het geld echt bedoeld is om er leuke dingen van te kopen, voelde ik me toch een beetje schuldig. Dat ik mijn geld uitgeef aan iets wat ik helemaal niet nodig heb. Pure luxe. Aan de andere kant is het ook pure verwennerij en dat mag ook wel eens een keer.

Ik kocht de Rituals Adventskalender. 24 dagen lang iedere dag een kleine verwennerij, beginnend op 1 december tot aan de kerst. Rituals is één van mijn favoriete merken. De geuren zijn zo overweldigend lekker. Bijna alle lijnen kunnen mijn goedkeuring wegdragen, al heb je uiteraard altijd een paar favorieten. Ik zag overigens op YouTube dat er al tig filmpjes online staan van mensen die de kalender al helemaal geopend hebben. Waarschijnlijk bloggers die de kalender krijgen van Rituals en de rest van Nederland moeten aansporen hem te kopen. Ik ga dat niet doen. Ik ga netjes iedere dag één vakje openen en zal de producten delen op Instagram. Mijn favorieten zal ik hier in één artikel delen een keertje als de feestdagen voorbij zijn. ♥