Een nieuw record

Hoppa, we knallen er nog binnen de vijf jaar net even een nieuw record tegenaan. Wat is dat nieuwe record dan wel? Vijf blogs online zetten op één dag. Wie doet het me na? Oké, oké, echt volwaardige blogs waren het vandaag niet, maar toch. Een record is een record.

Het was wel even fijn om vandaag mijn hart te luchten hier, over hoe ik nu verder wil. Heb ook veel feedback gekregen op Facebook dat ik het vooral moet doen, het aan en uit zetten van de reacties wanneer ik dat wil. Dus vanaf nu ga ik dat dan ook doen.

Vanmiddag kwam de Rituals adventskalender binnen. Het is wel super irritant dat je overal kan lezen wat erin zit. Gelukkig heb ik het zoveel mogelijk weten te ontwijken. Zondag gaat het eerste vakje open. Wacht, zondag is 2 december! Begint de kalender dan zaterdag al? Even checken. Yes, hij begint zaterdag al. Relaxt! Twee dagen hou ik nog wel vol. Er zaten de vorige jaren iedere keer op adventzondag kaarsjes is. Ik hoop dat dat deze keer ook zo is. De geurkaarsen van Rituals zijn altijd erg lekker.

Na Sinterklaas komt er nog een actie van twee weken op mijn blog. Dit jaar ga ik niet alleen geld inzamelen voor Kerst Is Van Iedereen, maar tegelijkertijd wil ik ook geld ophalen voor Elisah, van wie de crowdfunding voor haar behandeling in Duitsland maar niet van de grond komt. Ik weet nog niet hoe ik het ga doen, want om voor twee personen complete acties op te zetten, dat kost mij weer teveel energie. Misschien hou ik het simpel. Zet ik één actie op en split ik de opbrengst gewoon door de helft. Nog maar even over nadenken.

Nou, tot zover mijn record. Vijf blogs op één dag. Killing.

 

 

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Zo leuk dat jij jouw adventskalender hebt ontvangen….
  Leuk hoor om binnenkort 24 dagen lang een vakje open te kunnen…
  Om te zien wat er in zit….

  Xoxo

 2. mariellemarielle schreef:

  Dat is echt een record!
  Stiekem ben ik wel benieuwd wat er in de kalender zit!
  Lief dat jij weer iets gaat doen voor anderen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.