Here’s the deal

Goed, ik hou niet van nadenken over dingen. Ik hak liever meteen knopen door. Ik vind het gezegend met het reageren en niet reageren. Ik zet de reacties uit op de dagen dat ik me kut voel of op de artikelen waar ik geen reacties op wil hebben en ik ga er vanuit dat men dat respecteert. Op de dagen dat ik me okΓ© voel zet ik de reacties aan. Jullie merken het vanzelf of je kan reageren of niet. Ik ga er ook niet meer moeilijk over doen. Mensen die het shit vinden, die zoeken maar een andere blog om te lezen.

19 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Jenn schreef:

  Klinkt als een goede middenweg voor je! Het is jouw blog en het moet voor jou goed voelen. En als jij even geen reacties wil, dan hebben mensen dat maar te respecteren hoor. Je bent niemand iets verplicht.

  1. Marion schreef:

   Dat vind ik ook. Nu ook maar eens voet bij stuk houden. X

 2. Xamantha schreef:

  πŸ‘πŸΌπŸ˜˜

 3. Saar schreef:

  Gewoon doen waar je zin in hebt. Ik heb ook al een paar keer bij een blog zin gehad om je gewoon een knuffel toe te gooien, maar als de reacties uit staan, dan is dat toch met reden. Wat moeilijk om een beetje respect te hebben voor elkaar zeg!

  1. Marion schreef:

   Ik heb hier al regelmatig discussies over gehad. Als je geen reacties wilt moet je er niet over schrijven, zeggen veel mensen. Daar ben ik het niet mee eens idd. Het helpt mij enorm om te schrijven, echter soms zorgen reacties voor het tegenovergestelde effect. De oplossing is reacties uit. Thanks voor je begrip ❀️

   1. Saar schreef:

    Dat is inderdaad niet waar. Schrijven lucht op. Ook dat mensen het lezen. Maar daarom moet niet iedereen reageren.

 4. Lot schreef:

  Even een vraagje om het duidelijk te hebben. Mogen we dan alleen reageren op dat blog? of mag het ook over die van vorige dagen waar de reacties uit stonden gaan

  1. Marion schreef:

   Als ik de reacties uitzet wil ik daar liever geen reacties op nee. Meestal omdat het dan een voor mij te gevoelig onderwerp is. Ik hoop dat mensen dat respecteren.

   1. Lot schreef:

    Natuurlijk respecteer ik dat, maar het kon ook aan je bui-van-de-dag liggen dat je geen reacties wil

    1. Marion schreef:

     Daar onderscheid in gaan maken is geen beginnen aan, dus ik zet ze gewoon aan of uit.

 5. Villasappho schreef:

  Lekker doen wat je zelf wil het is jouw blog.

  1. Marion schreef:

   Ja, maar er is dus een groepje wat daar schijt aan heeft. Het zij zo. Ik heb het nu duidelijk uitgesproken. Wie het niet zint zoekt een andere blog.

 6. chucky1012 schreef:

  Groot gelijk πŸ‘Œ

  Xoxo

 7. mariellemarielle schreef:

  hoi!
  heb het al vaker gezegd, maar doe wat goed voelt voor jou! Het is jouw blog!
  Succes!

  1. Marion schreef:

   Het punt is dus een beetje dat er mensen zijn die daar lak aan hebben en via een omweg gaan reageren. Vandaar dat ik me afvroeg of het dan wel zin heeft.

   1. mariellemarielle schreef:

    Dat begrijp ik heel goed. Je geeft dan eigenlijk een keer je grens aan en die wordt dan nog overschreden…lastig punt lijkt me!

 8. Jantine schreef:

  Inderdaad, het is jouw blog, en het is het belangrijkst dat het voor jou goed voelt!
  Wat … vreend …, dat mensen nog zoveel moeite doen om daar omheen te gaan en je te mailen etc. Je zou toch denken, als iemand geen reacties wil dan reageer je ook niet. Zelfs al moet je op je handen zitten om geen knuffel of sterkte of zo te sturen, zoals Saar ook al zei. Maar het ligt dus in ieder geval niet aan jou dat je dat niet wilt, en als jij veel haalt uit over iets schrijven moet je dat vooral blijven doen. Het zijn die anderen die hun gedrag aan moeten passen, niet jij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.