Bloglovin’

Ineens zat ik gisteren weer op Bloglovin’. Voor degene die niet weten wat dat is; dat is een systeem waarmee je op een handige manier andere blogs kunt volgen. In één oogopslag zie je wat er nieuw is en waar de artikelen over gaan. Waarom weet ik niet meer, maar ooit ben ik gestopt met het gebruiken van Bloglovin’. Ik vermoed omdat de lijst te lang werd en ik mij verplicht voelde alles te lezen én overal op te reageren. Die tijd is voorbij. Ik lees nu enkel de onderwerpen die ik interessant vind en/of wanneer ik tijd en zin heb. Kortom, ik ben Bloglovin’ weer gaan gebruiken en het was alsof ik vijf jaar terug in de tijd geworpen werd. Allemaal blogs die ik destijds volgde kwamen weer voorbij. Velen zijn al gestopt met bloggen, maar sommigen bloggen nog trouw dagelijks of wekelijks. Ik ga weer eens wat vaker lezen bij anderen. Ik heb er weer tijd voor. Ik heb er weer energie voor. Ik heb er weer zin in. Eerst maar eens even mijn lijst updaten en op zoek naar misschien wel leuke nieuwe blogs!

Hebben jullie nog tips voor leuke en interessante blogs om te volgen? Let me know! ♥

22 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Levenwicht schreef:

  De mijne, maar moet nog steeds starten met eerste bericht, haha. Heb het account al een paar maanden. Weet nog niet zo goed hoe ik zal beginnen en wat ik ga bespreken.

  1. Marion schreef:

   Dat herken ik wel. Ik heb mijn blog eerst zes keer gestart, weer verwijdert, weer gestart enzovoorts voordat ik echt de knoop doorhakte en gewoon ging schrijven. Let me know zodra je begint!!!

   1. Levenwicht schreef:

    Is goed, dan ben je de eerste! Ik heb twee weken geleden een tweede account aangemaakt als soort van backup denk ik en iets andere onderwerpen. Maar hoe begin ik dan?

    1. Marion schreef:

     Ik heb destijds maar gewoon een blog online geknald. Gewoon doen en lekker van je af schrijven. Niks moet. Alles mag. En schrijven is zo heerlijk. Heeft mij echt enorm veel geholpen.

 2. Bianca schreef:

  Mijn artikelen verschijnen wel op Bloglovin, maar ik gebruik het zelf amper (ga meestal direct naar een website of ik zie het op Facebook voorbij komen). Misschien toch maar weer eens gebruik er van maken x

  1. Marion schreef:

   Ik zie jouw artikelen inderdaad via Twitter vaak, maar dan ben ik vaak druk met me druk maken om Twitterdingen, dus dan klik ik niet zo vaak. Heb je nu weer op toegevoegd op Bloglovin’ dus je zult me wel weer wat vaker voorbij zien komen. X

 3. chucky1012 schreef:

  Zo leuk dat je daar weer gaat lezen….
  Ik zou zeggen kijk eens bij vakervrolijk dit is een leuk blog met goede persoonlijke artikelen maar ook vrolijke dingen…..

  Xoxo

  1. Marion schreef:

   Ik ga meteen even kijken! Dank je wel!

 4. Gebruik ook bloglovin veel al boekenrelateerd.

  1. Marion schreef:

   Dat is ook handig idd 😀

   1. Idd, zo ben ik altijd op de hoogte van alle nieuwe boeken of series 😂

 5. Saar schreef:

  Ik ben natuurlijk ook te volgen via Bloglovin’, maar ik kom nu bijna altijd rechtstreeks op de blogs kijken die ik leuk vind. Bloglovin staat nog op mijn telefoon maar ik merk dat ik het nauwelijks open…

  1. Marion schreef:

   Jaaaa jouw blog heb ik ook weer aan staan! Leuk!

 6. Jacqueline schreef:

  Ik lees jouw blog ook meestal via bloglovin’. Niet allemaal, kan het niet altijd bijhouden. 😉
  Mijn blog (salamistinkt) is ook te vinden op bloglovin’. Of je het de moeite waard vindt om te volgen, moet je zelf maar beoordelen. Ik schrijf de laatste tijd weer veel over mijn leven met EDS, maar gooi er ook wat jurkjes en dansdingetjes tussendoor.

  1. Marion schreef:

   Haha, nee soms ga ik helemaal los. Eén van die jurkjes zag ik onlangs. Erg mooi was die. Ik ga je blog erbij zetten in de lijst. Leuk!

 7. Evelyne schreef:

  Ik gebruik nog Bloglovin’, maar ben ook overgeschakeld naar Feedly. Daar heb ik een lijst gemaakt met bloggers die ik bijna dagelijks bezoek (jij o.a 😉 ) en ik vind het stiekem ook veel overzichtelijker. Wanneer ik eens wat tijd en zin heb struin ik wel eens op Bloglovin’ rond.

  1. Marion schreef:

   Ik heb nu even allebei op mijn telefoon staan, maar heb al in de gaten dat ik Feedly fijner vind. Ik ga jouw blog ook even opzoeken weer 😊

  2. Marion schreef:

   Ik kan jouw blog niet vinden. Kom op sports betting site. Nu vind ik dat ook leuk, maar dat was niet de bedoeling 🤣

 8. Elke Blogt schreef:

  Nog steeds dikke spijt dat ik mijn blog heb verwijderd een tweetal jaar terug.
  Onder druk van een therapeut die not amused was dat ik iets anoniem over haar schreef en het heel benauwend was dat therapeuten je gaan na zoeken op google.
  Jammer genoeg maakt dat, dat ik ook geen nieuwe blog durf te starten.

  1. Marion schreef:

   Dat is inderdaad spijtig, maar kan het me wel goed voorstellen.

 9. mariellemarielle schreef:

  Eerlijk gezegd, ken ik het helemaal niet…heb weinig tijd voor blogs. Die van jou volg ik echt als vaste blog en verder lees ik hier en daar wel eens wat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.