Joni Mitchell – River

Als ik maar één nummer mocht kiezen voor de Top 2000 dan zou het dit nummer zijn. Ik ken het nummer eigenlijk nog niet eens zo heel lang. De meeste muziek ken ik al sinds kinds af aan, maar dit nummer hoorde ik denk ik een jaar of 5, 6 geleden voor het eerst. Het was meteen raak. Liefde op het eerste … gehoor.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. mariellemarielle schreef:

    Wat een ontspannen muziek om naar te luisteren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.