Plannen als je chronisch ziek bent

Plannen maken als je chronisch ziek bent is één van de dingen die ik het moeilijkst vind. Jezelf teleurstellen. Anderen teleurstellen. Zelfs al leg je de lat helemaal niet hoog, dan nog lukt het negen van de tien keer niet. Dat is moeilijk en frustrerend. Daar moet je mee dealen. Het is niet erg, dat weet ik, maar het blijft moeilijk en frustrerend.

Vanavond om 20:00 uur gaat mijn Etsy Shop weer open. Er staat veel minder in dan ik had gehoopt. De witte viltwol die ik had besteld, kan ik vanmiddag pas ophalen. Dan lukt het natuurlijk nooit meer om nog een paar engeltjes te maken. Gelukkig duurt de actie tot en met volgende week vrijdag, dus in de loop van de week zal ik de winkel nog af en toe aanvullen.

Vandaag de laatste listings aanmaken, nog een paar foto’s maken voor bij de producten en dan kan de inzameling beginnen. Let’s go KIVI! ♥

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Rob Alberts schreef:

  Morgenochtend kom ik kijken.

  Nieuwsgierige groet,

 2. Ja, dat is wel heel erg lastig aan chronisch ziek zijn. Succes met de actie!

 3. Deborah Hamar schreef:

  Succes met de actie!! Hopelijk lukt het nog wat je in gedachten hebt.
  Ik heb alvast een donatie gedaan.

  1. Marion schreef:

   Superlief van je, Deborah! Heb hem ontvangen. Dank je wel!

 4. mariellemarielle schreef:

  Succes en rustig aan!! ik ga je donatiepagina nog bezoeken voor vrijdag hoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.