Getriggerd

Dat het een slecht nacht zou worden had ik al snel in de gaten. Ik werd getriggerd door iets stoms gisteravond wat enorm veel spanning opleverde en daarnaast de spanning voor de webshop die online ging. Nou, toen was de keuze snel gemaakt. Die eigen webshop gaat er dus echt niet komen! Ik hou het bij Etsy, een hobby platform. Ik ga nog wel het DIY Business Magic  programma volgen, gewoon omdat ik het leuk vind en er vast veel ideeën opdoe voor zowel mijn blog als mijn Etsy Shop, maar een eigen webshop? Dat idee moet nu echt voor het einde van het jaar voor eens en voor altijd uit mijn kop. Ik weet wel hoe het komt. Komend jaar heb ik weer een keuring bij het UWV. Ik wil nog steeds bewijzen dat ik in mijn eigen inkomen kan voorzien. Feit is, dat kan ik niet. Dat is kennelijk nog steeds een zware dobber voor mij en immens moeilijk te accepteren.

Misschien moet ik het eens gaan omdraaien. Ik ben ziek, ik ontvang een WIA, heb dus financiële zekerheid al is het krap, ik heb toestemming op mijn hobby uit te voeren zolang ik inkomsten die ik daaruit krijg gebruik voor materialen en niet voor levensonderhoud of het opbouwen van vermogen. Wat wil een mens eigenlijk nog meer? Ja, niet ziek zijn en onafhankelijk zijn, maar dat zit er voor mij nu eenmaal niet in. Dan is dit toch wel de op één na beste optie. Misschien moet ik eens vaker kijken naar het feit dat ik mijn hobby nog kan en mag uitvoeren, in plaats van maar blijven hameren op die financiële onafhankelijkheid. Maar goed, dat is makkelijk lullen. Dat blijkt wel.

De actie voor Kerst Is Voor Iedereen is goed begonnen. Het eerste chakra boompje is verkocht. De eerste € 5,- voor KIVI is binnen!